25.10.2023 – regelaften – vinterbane – baneudvalg – vinteraktiviteter

Sponsor/hjælper match lørdag, den 28. oktober

Er du en af de meget aktive frivillige i vor klub, har du på mail modtaget en invitation.

Dagen starter med morgenmad, derefter match og til slut hyggelig frokost i Café To med efterfølgende præmieoverrækkelse.

Tilmeldingsfristen er i morgen torsdag, den 26. oktober kl. 12 på mail til jacobrosendahl@me.com

 

Nok tilmeldinger til Regler og vinsmagning mandag, den 30. oktober kl. 19.00

John Brændgaard vil, ved at beskrive situationer man kan komme ud for på banen, komme ind på de regler der skal anvendes. Derudover er man meget velkomne til at stille spørgsmål.

Når alle deltagerne har styr på alle golfreglerne 😊 – ca. kl. 20 er der vinsmagning.

Michael Andreasen fra Vild Med Vin vil præsentere os for nogle gode vine og der vil blive serveret smagsprøver samt lidt snack ved bordene. Derudover vil der til aftenens deltagere blive tilbud om, at man kan bestille de præsenterede vine til specialpris.

Deltagelse i Regel- og Vinsmagningsaften kræver tilmelding til Flemming Schütt på fuzzy@os.dk senest torsdag, den 26. oktober. Deltagelse denne aften koster kr. 50 og betales på aftenen ved ankomst.

 

Vinterbane fra og med onsdag, den 1. november 2023

Selvom banen er flot grøn, er den våd og blød og derfor sårbar, og sårene læges ikke nu, hvor græsvæksten ophører. Det er især hårdt ved teestederne, når fødderne roterer rundt og køllen tager jordprøver og buggyerne laver spor og spin. Vi går derfor over til Vinterbane fra og med onsdag den 1. november fra daggry. Vinterbane betyder, at der spilles som om sommeren, med følgende modifikationer:

Ny Lokalregel pr 1.11.2023

“Der SKAL lægges op eller bruges måtte på arealer klippet som fairway eller kortere og bolden må placeres op til 1 køllelængde fra boldens oprindelige position, ikke nærmere flaget“.

Banelukning

Banen lukkes i rimfrost, snevejr og kraftigt tøvejr. Det vil ikke altid være praktisk muligt at annoncere en lukning i forvejen, men lukningen vil nok være selvindlysende. En god indikator er, at din græsplæne og banen er hvid.

Banen må aldrig spilles i rimfrost og greens må aldrig betrædes/spilles når de er hvide

Teesteder

Der er kun gul og rød bane i vinter.

Gå frem til teestederne til I møder hhv. gule og røde teesteds markeringer

Fairways

På fairways SKAL bolden lejeforbedres jf. ovenstående lokalregel herom eller slås fra måtte. Scores tæller til handicap regulering, når der spilles med oplæg eller fra måtte. I matcher (KiK) skal matchledelsen fastlægge, hvordan bolden skal spilles.

I matcher (KiK) skal ALLE spille fra samme proposition, altså enten fra måtte eller oplæg.

Klubben opfordrer alle medlemmer i private matcher til at registrere alle spillede scores.

 Bunkers og rough

Spilles som om sommeren

Greens 

Spilles som om sommeren (men nedslagsmærker oprettes!)

Course rating, handicapindex og scorekort

Vinterbanen har Course Rating og Slope. Konverteringstabel ophænges i klubhuset. Handicapindex er uændret. Scorekort tilpasses vinterbanen og udskrives normalt.

Trolley og buggy

Trolley må bruges, men det henstilles, at man bruger bærebag.

Kørsel med privat buggy fra 1. november kræver skriftlig tilladelse fra bestyrelsen, efter skriftlig og begrundet ansøgning til Sekretariatet post@ebeltoft-golfclub.dk. Tilladelsen vil blive inddraget, hvis kørsel med buggy ikke foregår med forsigtighed og under megen hensyn til banen.

Det er ikke efter 1. november muligt at leje og benytte klubbens egne buggyer.

Boldopsamling ophører

Mandag, den 30. oktober er sidste dag, hvor der opsamles bolde på driving range. Maskinen kan ikke længere stå fast på de glatte skråninger. Når der ikke længere er bolde i kassen, må man selv ud med en spand og samle de bolde, man skal bruge. Det er god opvarmning i den kolde tid.                                                                             Hvis der er spillere i gang med at træne, må man vente, eller aftale en pause i træningen. Træningsboldene er gratis også for gæste spillere.

Vi håber alle viser forståelse og tager hensyn til vores vinterregler.

 

Baneudvalget

Ejvind Frandsen har valgt at udtræde af Baneudvalget. TAK Ejvind for dit engagerede og store arbejde i Baneudvalget. Som nyt medlem af Baneudvalget er indtrådt Erik Pedersen.

Baneudvalgets medlemmer er nu: baneudvalgsformand Allan Bante, chefgreenkeeper Ralph Siddons, John Brændgaard og Erik Pedersen.

 

Stormfuld Ebelgolf turnering fredag, den 20. oktober

Ebelgolf har i 17 år været Ebeltoft Golf Clubs traditionsrige turnering i uge 42 – efterårsferien.

Som altid var turneringen fuldt booket med 29 hold af 4 spillere og endda med venteliste. Mere end 40% af deltagerne kom fra andre golfklubber.

Der blev spillet stableford, hvor de 3 bedste scores var tællende på hvert hul.

For dem af deltagerne der havde tilmeldt sig, var der stort morgenbord kl. 9 i golfklubbens Café To før gunstart kl. 10.30.

Efter runden i meget stormfuldt vejr der gjorde golf spillet ekstra udfordrende, var der i golfklubbens Café To hygge, mulighed for at købe grillpølser og baren var åben.

Dagen sluttede fredag aften i Karens Køkken med middag, amerikansk Lotteri og præmieoverrækkelse.

Dagens vinderhold:

114 point – Helle R. Thomsen, Brian Thomsen, Bjarne Thomsen, Erik Thomsen – Sebber Kloster Golf Klub

101 point – Stig Jørn Andersen, Steen Borregaard, Christian Le Dous, Kirsten Mouritzen – Ebeltoft Golf Club

99 point – Stephen Andersen, Johannes Sørensen, Ilse Nygaard, Hanne Nielsen – Ebeltoft Golf Club

 

Vinteraktiviteter i klublokalet

Ses vi torsdag den 2. november kl. 19.00 til Strikkeklub, Spilklub, Kortklub og Aftenhyggeklub?

Kom og hyg dig – tag evt. dit strikketøj, dine spil eller dine spillekort med og lad os få nogle torsdage aftener, hvor de mange forskellige interesser får et mødested henover vintermånederne.

Ved forudbestilling til Café To kan du også deltage i fællesspisning disse torsdage aftener.  Menuerne fremgår på klubbens hjemmeside under Café To.

 

Bestyrelsen

Jette Glargaard