Pay and play på Ebeltoft Golf Club

3-hulsbanen er åben for alle. Også dig, der ikke har prøvet at spille golf før.

Oplev den perfekte blanding af afslapning og udfordring på Ebeltoft Golf Club’s 3-hullers par 3 bane med vores populære pay-and-play mulighed.

Vores 3-hullers par 3 bane er det ideelle sted for både erfarne golfspillere, der ønsker at forfine deres korte spil, og nybegyndere, der ønsker at stifte bekendtskab med golfverdenen. Beliggende i det smukke landskab nær Ebeltoft, tilbyder vores bane en intim og indbydende atmosfære, hvor alle kan føle sig velkomne.

Med tre varierede huller tilbyder vores par 3 bane en fantastisk mulighed for at arbejde på din korte spilteknik. Uanset om du er på udkig efter en hurtig runde for sjov eller en måde at forbedre din præcision og nøjagtighed, vil vores bane opfylde dine forventninger.

Vi forstår vigtigheden af tilgængelighed og bekvemmelighed, derfor tilbyder vi en pay-and-play mulighed, der giver dig frihed til at spille, når det passer dig bedst. Ingen reservationer er nødvendige, bare mød op, betal og nyd din runde på vores par 3 bane.

Vores venlige personale står altid klar til at byde dig velkommen og hjælpe med eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi stræber efter at skabe en afslappet og sjov atmosfære for alle vores gæster, uanset om du er alene, med venner eller familie.

Efter din runde kan du slappe af og nyde en forfriskning i vores hyggelige klubhus, hvor du kan dele historier og oplevelser med andre golfentusiaster.

Uanset om du er en lokal resident eller blot besøger området, er Ebeltoft Golf Club’s 3-hullers par 3 bane det perfekte sted at nyde golf i en afslappet og smuk atmosfære. Kom og oplev det selv i dag!

• PAR 3 BANE - PAY & PLAY
    Banen består af 3 x par 3 huller. Hullerne har en længde mellem 75 og 110 meter. Banen kan bestilles i sekretariatets åbningstid, scorekort kan hentes i klubhuset. Intet handicap påkrævet. For at spille på Par-3 banen kan eget golfsæt medbringes eller lejes i shoppen.
  • SENIOR (18+)/FLEXMEDLEM
    kr. 75,-