Klubbens Protræner er Henrik Jacobsen

Henrik har 15 års erfaring som træner i flere klubber, bl.a. Holstebro, Søhøjlandet og Norddjurs.

Han har skrevet et par bøger om golf, været coach for pigelandsholdet, og har – i forrige århundrede – spillet på juniorlandsholdet.

Mail: jacobsen@golfbanearkitekt.dk

Golfundervisningen slutter for i år.

Dagene er for korte og vejret for det meste for dårligt, så undervisningen er løjet af og slutter endeligt med udgangen af denne uge, fredag d. 13.12.

Det betyder ikke, at man som spiller skal holde op med at træne, snarere tværtimod: Vinteren, hvor man ikke er presset af at skulle præstere i de store matcher ude på banen, er en god periode at arbejde lidt med sin svingteknik.

Golfundervisningen både for begynderne og erfarne begynder igen, når vejret bliver anstændigt, formentlig en gang i slutningen af marts.

Hvis nogen skulle blive ramt af en dyb og ubærlig svingdepression inden da, så giv mig et kald, så børster vi sneen af en måtte og prøver at få svinghjulet i gang igen.

Begynderne får direkte besked på mail om sæsonstarten, mens andre kan se på hjemmesiden under Pro, hvornår man kan blive radbrækket igen.

Det har været en fornøjelse at undervise både nye og gamle, og så vidt jeg har kunnet se, er ingen gået grædende bort, så jeg håber vi ses igen til foråret.

Henrik Jacobsen
Protræner

Golftræning om vinteren.

Selvom den egentlige golfsæson er ved at være forbi, er der jo mange, der spiller det meste af vinteren, når vejret er tåleligt og banen ikke er lukket af sne. Med 3 sweatre, 4 røde bolde, ditto næse, bælgvanter og lommelærke banker man sig selv og bolden gennem vinden og tænker kun på, at det snart er overstået, mens man forsøger at overbevise sig selv om, at det trods alt er sundt og sjovt.

Så er det ikke oplagt at tænke på træning, det begynder vi med til foråret. Og dog, netop om vinteren, hvor der ikke er noget at spille for, er det oplagt at arbejde lidt med sin teknik, så den er forbedret, når foråret eller golfferien sydpå kommer. Der er som regel læ og lunt på træningsbanen, og når man slår mange slag lige efter hinanden får man varmen. De kiksere man uundgåeligt laver, når man indøver noget nyt, varmer også, både indvendig og udvendig.

Man kan også tørtræne, d.v.s. lave svingøvelser derhjemme foran spejlet, så man kan kombinere synet af den rigtige bevægelse med følelsen af den rigtige bevægelse.

Derfor kan man stadig få undervisning hos træneren i november måned, så man har noget rigtigt at træne på, i stedet for at træne på sine fejl.

De faste træningsdage er nu suspenderet, så man kan få træning, når vejret og ens tid tillader det. Man ringer bare til mig på tlf. 21 26 12 65 og aftaler en tid.

Begyndertræningen om onsdagen er stoppet af mangel på lyse timer, men træningen om søndagen fortsætter indtil videre. Søndag d. 27.10. træner vi kl. 13-14, men de følgende søndage er det kl. 12-13, så der kan spilles 9 huller bagefter i Kaninklubben.

Henrik Jacobsen
Protræner                                                                                                                                        25.10.2019