Klubbens Protræner er Henrik Jacobsen

Henrik har 15 års erfaring som træner i flere klubber, bl.a. Holstebro, Søhøjlandet og Norddjurs.

Han har skrevet et par bøger om golf, været coach for pigelandsholdet, og har – i forrige århundrede – spillet på juniorlandsholdet.

Mail: jacobsen.proark@gmail.com

Golfundervisningen 2021

Mange spiller hele vinteren, og har måske konstateret, at bolden ikke flyver helt så langt og lige som man kunne ønske. Det vil selvfølgelig hjælpe lidt på svinget, når man bliver fri for de tre sweatre, vinterfrakken, halstørklædet og bælgvanterne. Men hvis det ikke er nok, skulle man måske, når vinteren er ovre, få træneren til at se lidt på maskineriet. Der er sikkert lidt rust der skal bankes af, og et par kuglelejer der skal smøres.

Den nye sæson kunne være anledningen til at få hele teknikken opgraderet: få lidt fut i drivet, luft under indspillet og bedre rul på puttet. Det kunne også være at slagene fra bunker, rough og skrå lejer trænger til forbedring. Og hvad med hovedet, tænker du rigtigt, eller håber du bare?

Golfundervisningen starter sammen med foråret, søndag d. 4. april, og foregår derefter

hver tirsdag, torsdag og søndag.

Tirsdag og torsdag er der undervisning fra kl. 10.00 til kl. 19.00 og søndag fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Der er forskellige typer af undervisning:

Individuel undervisning (1-2 spillere).

En lektion er på 25 min, men det er mest effektivt at tage en serie på 3 eller 5 lektioner

Hold undervisning (3-5 spillere).

Undervisning på et hold sammen med 3-4 andre af nogenlunde samme kaliber er effektivt og hyggeligt. Undervisningen består af 10 lektioner a 55 min. over 10 uger. Man kan selv danne et hold, eller meddele træneren, at man er interesseret i at komme på et hold, som træneren så forsøger at danne.

Baneundervisning (1-2 spillere)

Mange spillere oplever, at de gode slag på træningsbanen ikke altid følger med ud på banen, eller at scoret trods gode slag ikke bliver imponerende. Det kan en tur på banen med træneren hjælpe på. På to timer kan 1 eller 2 spillere nå 6-9 huller, hvor teknik og scoretricks bliver gennemgået.

Sæsontræning (1-2 spillere)

Hvis man gerne vil have en jævn udvikling af sin teknik og undgå at den skrider ud, så det bliver besværligt at komme tilbage på sporet, er det en god ide at blive trænet og kontrolleret gennem hele sæsonen.
I Sæsontræning får man 1 lektion a 25 min i 20 uger fordelt over hele sæsonen og 2 x 6 hullers baneundervisning, i starten og i midten af forløbet.

Begynderskole

De (forhåbentlig) mange nye spillere, der begynder i år som Prøvemedlemmer, kommer på Begynderskole. Undervisningen tilrettelægges efter behovet og aftales med de nye spillere.
Læs her om Introduktionsforløbet

Efterskole

Man bliver jo aldrig helt udlært i golf, og de første 2-3 år kan være afgørende for at få et sundt grundlag at udvikle sit spil på. Derfor tilbydes de nye spillere at komme på Efterskole i år 2 og 3 efter begynderåret.
Det er gratis holdundervisning hver tirsdag kl. 18.00-19.00 og hver søndag kl. 13.00-14.00 gennem hele sæsonen. De spillere, det drejer sig om, får direkte besked.

Undervejs i sæsonen vil der blive afholdt forskellige kurser.
F.eks. er der planlagt et Genstartkursus i Påsken. Det bliver et kursus på én dag enten mandag eller onsdag eller fredag med 4 timers undervisning i puttning, indspil, jernslag og kølleslag for 6 spillere af gangen.
Nærmere om disse Genstartkurser senere.

Priser og booking af undervisning

Læs om Priser her og om Booking af lektioner her

Vi ses