BANESTATUS

Der spilles på sommerbane.

LOKALE REGLER FOR EBELTOFT GOLFBANE

Straf for overtrædelse af lokalregel: Den generelle straf (Hulspil: Tab af hul, Slagspil: 2 strafslag)

Hvide markeringer – Out of bounds
Røde markeringer – Strafområde
Blå markeringer – Område under reparation
Grøn/sort top – Område med spilleforbud
Markeringer kan være pæle, plader og/eller afstribninger

 1. Alle markeringer på banen, der angiver afstand og retning, samt opstillede skraldespande behandles som ikke-flytbare forhindringer. Lempelse uden straf efter Regel 16.1.
 2. Alle veje og stier, selv hvis de ikke er kunstigt overfladebelagte, behandles som ikke-flytbare forhindringer. Lempelse uden straf efter Regel 16.1. På Hul 3 må man desuden benytte dropzonen, hvis bolden ligger på stien fra dropzonen og op til overkanten af green.
 3. Hvis en spillers bold er i straf området på Hul 15, herunder når det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at den er i straf området, selvom den ikke er fundet, har spilleren disse lempelsesmuligheder, hver med ét strafslag:
  1. * Spilleren kan tage lempelse efter Regel 17.1 eller
  2. Som en ekstra mulighed droppes den oprindelige bold eller en anden bold i droppezonen, som er angivet med 4 sorte pæle. Droppezonen er et lempelses område efter Regel 14.3.
  3. Hvis det er så godt som sikkert eller en kendsgerning, at en spillers bold lander i en sucker i det generelle område på hul 15 og ikke kan findes, må spilleren droppe en bold i dropzonen uden straf.
 4. Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren droppe en bold indtil 2 køllelængder inde på hullets fairway, men ikke nærmere hullet end der, hvor bolden krydsede o.u.b grænsen eller skønnes mistet. Se opslag om lokalregel E-5 på informationstavlen i klubhuset og under Banen på hjemmesiden. Reglen kan ikke anvendes for den første bold, hvis der er spillet en provisorisk bold.
 5. Hul  9: I højre side. Adgang forbudt i tilstødende haver.
  Hul 16: I venstre side. Adgang forbudt i tilstødende haver.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel 2, 3 og 4: Generel straf efter Regel 14.7a.

Afstandsmarkering på fairway. Afstandsmarkering er til midten af green.

 • Gul: 150m
 • Rød: 100m
 • Blå: 50m

God tur på vores dejlige bane!