Junior- og Ungdomsafdelingen i Ebeltoft Golfclub

Medlemsskab

I Ebeltoft golfklub gør vi alt, hvad vi kan, for at skabe et sjovt og lærerigt miljø for børn og unge.Det skal være sjovt at lære at spille golf og der skal være plads til alle – uanset om man bare vil prøve det af eller har drømme om at blive den næste Thomas Bjørn.

Der er ugentlige træninger med mulighed for at låne udstyr i starten. Vi tilbyder et trygt socialt fællesskab, hvor klubbens dygtige pro, Kennett, sørger for at alle kommer godt i gang.

Vi tilbyder et prøvemedlemskab, så man lige kan prøve det af, inden der skal betales kontingent og evt. investeres i udstyr. Et prøvemedlemskab koster kr. 200,- og gælder i sæsonen frem til 1. november.

Læs mere om medlemskaber her…

Mulighederne

Efter en prøveperiode med træning og nogle runder på vores lille bane, skal man bestå en regeltest og baneprøve på den store bane, og så er man klar til at blive fuldtidsmedlem med spillerettigheder.

Som junior og ung er der mange muligheder for at dyrke golfen som sport. Dansk Golf Union arrangerer matcher, hvor man kommer rundt og konkurrerer mod andre børn og unge i landet.

Bliver man rigtig god, er der eliteturneringer, hvor man spiller uden handicap mod tilsvarende årgange – og der er mulighed for at komme på Ebeltoft Golfklubs elitehold.

Træninger

Der er træninger hver torsdag i sæsonen fra 16.00 – 17.00.

Træningen fokuserer på at de unge golfere får en teknisk forståelse for golfspillets forskellige sider: Det lange spil, det korte spil og putning. Senere bevæger vi os ud på banen, hvor strategi kommer med.

Træningen varetages af klubbens pro, Kennett Sørensen. Vi opfordrer forældrene til de yngste, til at være aktive omkring træningen, så der kan være flere aktiviteter i gang.