5. juli 2023 – Rekrutteringsaktiviteter, Klub 37+, regelundervisning, sponsormatcher m.m.

Kære klubmedlemmer

Rekrutterings- og fastholdelsesaktiviteterne i 2023:
Mænd & Golf løb af stablen 5 uger i forsommeren og havde 12 deltagere. Flere af disse er blevet begyndermedlemmer eller har allerede meldt sig ind som fuldmedlemmer i klubben.
Vi har modtaget følgende fra en af deltagerne:
”Hvis jeg må tage mig den frihed, at sende de varmeste roser afsted, mod jer frivillige.
I har for os nybegyndere, skabt med Klub 37+, et lærerigt og trygt forum, til at udvikle på vores nyfundne interesse, Golf.
Vi taler meget om jer og den frivillige stærke ånd I udviser, som gør at vi, nybegynderne fortsætter med sporten – også når den føles svær.
Tusind tak, fra den første årgang af ”Mænd og Golf””

Kvinder & Golf havde sidste dag i torsdags – efter et intensivt 8 ugers forløb. Der var 19 deltagere der startede, hvoraf de fleste nu har fået status som Begyndermedlemmer eller fuldmedlem af klubben. De ser alle frem til at spille med i Klub 37+ og Pia skrev:
”Tusind tak for et smaddergodt og lærerigt kursus, ikke mindst til Gitte Sejersen, Gitte Veggerby, Kenneth og Jette, men også I andre på holdet; det har været nemt at “ falde i hak” med jer🙏👏🏻👏🏻👏🏻🏌️‍♀️
Det har været en sand fornøjelse og jeg har glædet mig hver gang jeg skulle afsted.
Håber fortsat vi ses derude til sjov, hygge og gensidig hjælp til at finde vores indre Tiger W. frem🏌️‍♀️🏌️‍♀️🏌️‍♀️
Let’s get some swing in those irons, girls🏌️‍♀️🏌️‍♀️🏌️‍♀️
På snarlig gensyn💪”

Prøvemedlemmerne, Begyndermedlemmer og Efterskoleelever har i juli måned mulighed for at deltage i Pro Kennett Sørensens undervisning hver tirsdag fra kl. 17 – 18. – man møder bare op.
Derudover mødes en del til selvtræning hver onsdag fra kl. 17.
Som noget nyt tilbydes Prøvemedlemmerne, de næste 3 onsdage i juli måned fra kl. 18-19 i vort klublokale/Café To, at møde op til snak om golf, golfregler, golfklubben, Par 3 banen, regelprøven, medlemskaber, scorekort m.m. Her vil klubben være værter med en kop kaffe/the, øl/vand og lidt sødt – man møder bare op.

Klub 37+ har rigtig mange glade medlemmer der spiller 9 hullers match hver mandag og mødes kl. 16.30. Efter matchen samles alle deltagerne i klublokalet/Café To til hyggelig snak og uddeling af præmier til dagens vindere. En gang om måneden er der fællesspisning efter matchen.

Regelundervisningen er opdelt, så den for de nye spillere foregår på golfbanen med Carsten Gemal som underviser og alle har fået/får besked om hvor og hvornår.
I efteråret vil der blive et aftenarrangement med Regelundervisning ved John Brændgaard kombineret med vinsmagning og måske lidt godt fra Café To – mere herom senere.

Golfskole, i samarbejde med Toppen af Ebeltoft, Ebeltoft Golf Club og vor Pro Kennett Sørensen – løber af stablen i uge 33 og uge 34 – 3 dage i hver uge – om morgenen tirsdag, onsdag og torsdag i de 2 uger. Hold med max 6-8 allerede etablerede golfspillere. Toppen af Ebeltoft står for markedsføringen.

Vedr. Hul 8 – Waste area
Waste area er nu færdig, men mangler vand hvorfor der er dropzone langs arealet. Lander du i Waste area må du droppe ud på banen uden straf.

Vedr. Hul 3 – Dropzone
På hul 3 må der droppes i dropzonen neden for green uden straf, når bolden ligger på vejen til højre for green, startende ud for dropzonen og forbi hullet.

Buggy parkeringspladsen er ved at være klar til at vi kan sætte navneskilte på træværket, så alle kan se egen P plads og klubbens buggy P pladser. Måske får du ikke lige den plads du plejer at holde på – vi håber på forståelse herfor.

Ferieafholdelse sker for Diana i uge 28 og 30 og for Gitte i uge 28 og 29. Ulla Degn er i sekretariatet de fleste dage i de uger Gitte holder ferie.
Renholdelsen i uge 28 og 30 må vi hjælpe hinanden med, – det er dejligt hvis klubbens medlemmer i de uger, er behjælpelige ved behov herfor – Café To klarer klublokalet og barområdet

Rygning er igen tilladt på banen, men tag gerne dine cigaretskod med hjem.

En lille bøn – husk luk døren til terrassen når café To er lukket, sæt terrassemøblerne på plads og tag parasollen ned og snør den.

Matchresultater fra de seneste 3 sponsormatcher:
Kvickly’s årlige sponsormatch søndag, den 11. juni Søndag morgen, i det dejligst sommervejr, var der gunstart kl. 9.00, efter de mere en 60 friske golfspillere var blevet registreret hos matchlederne Kirsten Mouritzen og Hanne Andersen. Der blev spillet Texas Schramble – et holdspil med 3-4 spillere på hvert hold.
På hvert hul driver alle spillere ud og man vælger stedet for det bedste slag. Stedet markeres og her dropper de øvrige deres bolde, og alle slår deres andet slag herfra. Spillet fortsættes indtil bolden er i hul. Der holdes regnskab med, hvis drive der vælges, idet hver spiller skal have sit drive valgt 4 gange.
Holdene var sammensat, så handicapgennemsnittet var tæt på det samme for hvert hold. Da alle hold efter mere end 4 timer i sommervarmen var tilbage ved klubhuset, blev der hygget med god mad og drikke fra Café To på golfklubbens store terrasse og efterfølgende blev dagens vindere annonceret af matchlederne og fik overrakt meget flotte sponsorpræmier af Claus Legarth Nielsen fra Kvickly. Der var præmier til de 3 bedste hold samt præmier til dem der var nærmest flaget på Par 3 hullerne.
1. plads med 58,5 slag
Rasmus Rasmussen, Erik Pedersen, Jørgen Pedersen, Susanne Eidorff
2. plads med 58,5 slag
Maja Vendelbo, Gurli Markussen, Niels Hindborg, Peter Kongsbak
3. plads med 59 slag
Lars Rasmussen, Aage Bisgaard, Lis Hæstrup, Annette Ovesen

Højt humør og høje temperaturer Søndag, den 25. juni havde Sparekassen Kronjylland inviteret til sin årlige sponsormatch. Der blev spillet holdspil – 4 på hvert hold og der blev spillet – Irish Rumble. På Hul 1-6 var holdets bedste score tællende, på Hul 7-12 var det holdets to bedste scores der var tællende og på Hul 13-18 var det holdets tre bedste scores der var tællende.
De mange deltagere blev sendt godt afsted kl. 9 af matchledelsen Flemming Schütt og Kresten Riis-Jensen og under matchen blev spillerne serviceret af Susanne Bødker Jensen fra Sparekassen Kronjylland fra golfklubbens Baneservicebuggy.
Efter matchen var Sparekassen Kronjylland vært ved et lækkert måltid for alle deltagerne i golfklubbens Café To. Derefter var der præmieuddeling til dagens dygtige spillere annonceret af matchledelsen og for overrækkelsen af alle de fine præmier stod filialdirektør i Sparekassen Kronjylland Mik Steenfeldt.
Dagens 3 vinderhold: 1 – Per Jacobsen, Ejvind Frandsen, Eric Frank og Peter Kongsbak 2 – Ellis Højgaard, Birgit Møller Ditlevsen, Bjarne Rasmussen og Søren Elming. 3 – Susanne Hogrefe, Gitte Thirstrup Andreasen, John Palm Nielsen og Flemming Schütt

VildMedVin som sponsor i vildt vejr
Lørdag, den 1. juli afholdt vi vor årlige ægtepar/mix par match, hvor alle deltagerne startede ud fra Hul 1 fra kl. 11.30 i hold af 2×2 spillere med 7 minutters interval.
Det var en blæsende dag og med vekslende regnbyger, men alle de mange deltagere havde en god golfrunde, hvor der blev spillet Scottich Twosome. Der var præmier til de 5 bedste par i ægtepar rækken og til de 2 bedste par i Mix rækken. Derudover var der præmier til den kvinde og den mand, der var nærmest flaget på green i 1 slag på Hul 3 og Hul 17.

Efter matchen var der lidt tid til hygge i Ebeltoft Golf Clubs Café To inden deltagerne kørte hjem for at klæde om til middagen kl. 19.00.
Golfklubbens Café To serverede lørdag aften en udsøgt 2retters menu og dem med en sød tand, kunne tilkøbe en lækker dessert. Derudover kunne deltagerne til middagen købe vin i Café To fra VildMedVin.
Efter middagen var der uddeling af præmier fra VildMedVin til de dygtige vindere af dagens match samt hyggeligt samvær.
Vinderne af Ægtepar rækken:
1: Janne Vendelbo Jensen & Rasmus Rasmussen – 42 point
2: Elisabeth Broe Parkin & Morten Jensen – 41point
3. Gitte Veggerby & Henrik Veggerby – 41 point
4. Lykke Nørkjær Axelsen & Peter Nørkjær – 41 point
5. Susanne Bødker Jensen & Kresten Riis-Jensen – 39 point
Vinderne af Mix rækken:
1: Hanne Andersen & Steen Borregaard – 45 point
2: Rita Sax Sørensen & Finn Pedersen – 41 point

Næste sponsormatch med tilmelding på GolfBox:
6. august – Kvadrat v/Jesper Grandt, hvor der spilles Stableford

Vedr. ProAm 2023, der foregår fredag, den 15. september, er planlægningen i gang og der er pt. tilsagn fra 19 hold om deltagelse

Bestyrelsen
Jette Glargaard