5.6.2023 – Kvickly Match, sponsorskilte, rygning forbudt på banen, lokale regler m.m.

5.6.2023

Kære klubmedlemmer

Kvickly’s årlige sponsormatch i Ebeltoft Golf Club på søndag, den 11. juni

Jens Friis, direktør for Kvickly Ebeltoft glæder sig igen i år over at kunne støtte Ebeltoft Golf Club. Kvickly har i mange år været sponsor i klubben, haft sin årlige sponsormatch og honorerer alle der får Hole-in-One med en god flaske whisky.

Søndag morgen er der inden gunstart kl. 9.00 registrering og udlevering af holdkort af matchledelsen Kirsten Mouritzen og Hanne Andersen samt betaling af matchfee kr. 75. Dette foregår i underetagen af klubhuset. Ønsker man mad efter runden tilbyder Café To Spicy kyllingeburger med bagt kartoffel til kr. 100 der bestilles ved registrering inden matchen og kan nydes på terrassen eller i klublokalet efter matchen.

Vi skal spille Texas Schramble – et holdspil med 3-4 spillere på hvert hold. Mænd spiller fra gul og kvinder fra rød. Tilmelding på GolfBox senest 9. juni kl. 17.00.

På hvert hul driver alle spillere ud og man vælger stedet for det bedste slag. Stedet markeres og her dropper de øvrige deres bolde, og alle slår deres andet slag herfra. Sådan fortsættes spillet indtil bolden er i hul.

Der holdes regnskab med, hvis drive der vælges, idet hver spiller skal have sit drive valgt 4 gange.

Der spilles efter slagspilsreglerne og med bruttoscore, og holdene er sammensat, så handicapgennemsnittet så vidt muligt er tæt på det samme for hvert hold. Der føres kun et scorekort.

Efter runden afleveres underskrevet scorekort til matchlederne, der efterfølgende vil annoncere dagens vindere og der vil være præmieoverrækkelse af Claus Legarth Nielsen fra Kvickly.

 

Pinsesolen dansede 2. pinsedag til Nybolig Match

Ebeltoft Golf Club holdt i år for 20. gang pinsematch med Nybolig som sponsor.

Husk at Nybolig honorerer golfklubben med kr. 3.000 hvis et klubmedlem henviser en kunde der sætter til salg og får solgt gennem Nybolig, Jeppesen & Sørensen.

Der var 90 tilmeldte deltagere der mødtes kl. 8.15 til dejlig morgenmad med Lone Vesterdals hjemmebagte boller.

9.30 var der gunstart på alle golfklubbens 18 huller til en herlig match, hvor der blev spillet Greensome – parmatch (Scottish twosome).

Efterfølgende var der i pinsesolen trængsel på golfklubbens terrasse og ved grillen, hvor Café To serverede grillede koteletter, kartoffelsalat og salat.

Der blev spillet i 3 rækker opdelt efter handicap. Da dagens resultater var opgjort af matchledelsen Jacob Rosendahl og Claus Jeppesen, var der uddeling af meget flotte præmier til dagens 4 bedste par i alle 3 rækker og Nybolig havde også præmier til Jette Jeppesen fra Mollerup Golf der lavede Hole-in-One på banens Hul 7.

Dagens vindere af:

A rækken: Annette Ovesen & Mikael Lykke Sørensen

B rækken: Benny Larsen & Frode Højen

C rækken: Elisa Simonsen & Peter Kongsbak

 

Vort Klublokale og Café To

Vort klublokale er for alle klubbens medlemmer.

Vi har i mange år haft den regel, at drikkevarer der nydes i og omkring klubhuset og i klublokalet skal købes i golfklubben.

Kommer man i klubhuset i Café To’s åbningstid og opholder sig i klublokalet eller på terrassen ud for klublokalet nyder man drikkevarer og mad købt i cafeen.

Opholder man sig i klublokalet eller på terrassen ud for klublokalet udenfor cafeens åbningstid kan man nyde drikkevarer fra fadølsanlægget med scankode/MobilePay eller fra automaten i stueetagen og man er velkommen til at spise sin medbragte mad.

Cafeens åbningstider fremgår af klubbens hjemmeside under Café To, men vil også blive oplyst på indgangsdørene til lokalet.

På Golfbox under Klubkalender vil de tidspunkter hvor klublokalet er lukket/udlejet for privat selskab fremgå.

 

Diverse glas til fri afhentning

Golfklubben har mange glas stående, som ikke er i brug.

Disse glas blive stillet frem på bordet under Tv’et og kan afhentes i tidsrummet tirsdag, den 6. juni kl. 11 til torsdag, den 8. juni kl. 11.

 

Sponsorskilte på de nye bord/bænke og på buggyparkeringspladsen

Vi har afhentet skiltene til bordene hos Skomø, og der er fejl på overfladen, så Skomø laver nye uden beregning. De fejlbehæftede er sat på bordene og vi skifter dem ud med de nye skilte, når alle bord/bænke er malet i løbet af sommeren.

Navneskilte til buggyparkeringen er bestilt og vil blive sat op så snart vi har modtaget dem.

 

 Ingen rygning og ingen åben ild på banen

På grund af det tørre vejr er der fra tirsdag, den 6. juni forbud mod åben ild og rygning på golfbanen.

 

Greenfee billetter til klubbens uundværlige frivillige

Vi har igen i år aftalt bytning af greenfee billetter med mange golfklubber. Vi afventer at modtage fra de sidste golfklubber. Så snart de er modtaget, vil der blive sendt mail om, hvornår man kan afhente en lukket kuvert med 2 greenfee billetter til en anden golfklub.

LOKALE REGLER FOR EBELTOFT GOLFBANE – Godkendt af DGU juni 2023                                                              Hvide markeringer – Out of bounds

Røde markeringer – Strafområde

Blå markeringer – Område under reparation

Grøn/sort top – Område med spilleforbud

Markeringer kan være pæle, plader og/eller afstribninger.

  1. Alle røde og blå pæle og afstandsmarkeringer på banen behandles som ikke-flytbare forhindringer. Lempelse uden straf efter Regel 16.1.

Straf for overtrædelse af lokalregel: Den generelle straf (Hulspil: Tab af hul, Slagspil: 2 strafslag)

  1. Alle veje og stier, selv hvis de ikke er kunstigt overfladebelagte, behandles som ikke-flytbare forhindringer. Lempelse uden straf efter Regel 16.1.
  2. Hvis en spillers bold er i strafområdet på Hul 15, herunder når det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at den er i strafområdet, selvom den ikke er fundet, har spilleren disse lempelsesmuligheder, hver med ét strafslag:
    1. Spilleren kan tage lempelse efter Regel 17.1 eller
    2. Som en ekstra mulighed droppe den oprindelige bold eller en anden bold i droppezonen, som er angivet med 4 sorte pæle. Droppezonen er et lempelsesområde efter Regel 14.3.
  3. Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren droppe en bold indtil 2 køllelængder inde på hullets fairway, men ikke nærmere hullet end der, hvor bolden krydsede o.u.b grænsen eller skønnes mistet. Se opslag om lokalregel E-5 [på informationstavlen…]
Reglen kan ikke anvendes for den første bold, hvis der er spillet en provisorisk bold.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel 2, 3 og 4: Generel straf efter Regel 14.7a.

Godkendt af DGU, juni 2023.

 

Bestyrelsen

Jette Glargaard