30.10.2022 – Vinterbane – Seneste matchresultater – Vintergolf m.m.

Kære Klubmedlemmer

Vinterbane fra og med onsdag, den 2. november 2022

Selvom banen er flot grøn, er den våd og blød og derfor sårbar, og sårene læges ikke nu, hvor græsvæksten ophører. Det er især hårdt ved teestederne, når fødderne roterer rundt og køllen tager jordprøver og buggierne laver spor og spin.
Vi går derfor over til Vinterbane fra og med onsdag den 2. november fra daggry. Vinterbane betyder, at der spilles som om sommeren, med følgende modifikationer:

Banelukning

Banen lukkes i rimfrost, snevejr og kraftigt tøvejr. Det vil ikke altid være praktisk muligt at annoncere en lukning i forvejen, men lukningen vil nok være selvindlysende. En god indikator er, at din græsplæne og banen er hvid, og at selv hunden ikke vil ud.

Teesteder

Der er kun gul og rød bane i vinter.

Gå frem til teestederne til I møder hhv. gule og røde teestedsmarkeringer

Fairways

På fairways må bolden spilles som den ligger, eller lejeforbedres eller slås fra måtte. Scores tæller til handicap regulering, også hvis der spilles med oplæg eller fra måtte. I matcher (KiK) skal matchledelsen fastlægge, hvordan bolden skal spilles. I matcher (KiK) skal ALLE spille fra samme proposition, altså enten fra måtte eller oplæg.

Klubben opfordrer alle medlemmer i private matcher til at registrere alle spillede scores.

Bunkers og rough

Spilles som om sommeren (men bunkers rives!)

Greens 

Spilles som om sommeren (men nedslagsmærker oprettes!)

Course rating, handicapindex og scorekort

Vinterbanen har Course Rating og Slope. Konverteringstabel ophænges i klubhuset. Handicapindex er uændret. Scorekort tilpasses vinterbanen og udskrives normalt.

Trolley og buggy

Trolley må bruges, men det henstilles, at man bruger bærebag. (7 køller er alt nok).

Kørsel med privat buggy kræver skriftlig tilladelse fra Bestyrelsen, efter skriftlig og begrundet ansøgning til Sekretariatet post@ebeltoft-golfclub.dk. Tilladelsen vil blive inddraget, hvis kørsel med buggy ikke forgår med forsigtighed og under megen hensyn til banen.

Det er ikke efter 1. november muligt at leje og benytte klubbens egne buggier.

Boldopsamling ophører

Mandag, den 31. oktober er sidste dag, hvor der opsamles bolde på driving range. Maskinen kan ikke længere stå fast på de glatte skråninger. Når der ikke længere er bolde i kassen, må man selv ud med en spand og samle de bolde, man skal bruge. Det er god opvarmning i den kolde tid.                                                                             Hvis der er spillere i gang med at træne, må man vente, eller aftale en pause i træningen. Træningsboldene er gratis også for gæstespillere. Det burde være unødvendigt at nævne det, men træningsboldene må selvfølgelig ikke tages med ud på banen

Vi håber alle viser forståelse og tager hensyn til vores vinterregler.

 

Prisændringer med ikrafttræden 1.11.2022

Som tidligere informeret om i referat fra bestyrelsesmøde samt i Nyhedsmail kan et klubmedlem fra 1.11. invitere en gæstespiller for kr. 200 og spillere fra andre golfklubber kan deltage i vore klubmatcher ved at betale matchfee + kr. 200.

Flexmedlemmer opnår ingen rabatter og spiller mod betaling af fuld greenfee kr. 300 også i klubmatcher.

 

Ebelgolf 2022 – De udenbys løb med sejren – igen igen igen!

I mange år har vi afholdt Ebelgolf Turnering fredag i efterårsferien – det blev der også i år i dejligt vejr.

Der deltog 30 hold – i alt 120 spillere i turneringen, der er en holdturnering og den er altid fuldtegnet med venteliste.

En årlig tilbagevendende turnering der trækker deltagere til fra mange golfklubber – i år var der deltagere fra Odense Golfklub, Kalø Golf Club, Randers Golf Klub, Norddjurs Golfklub, Mollerup Golf Klub, Sebber Kloster Golf Klub, Søhøjlandet Golfresort, Viborg Golfklub, Lyngbygaard Golf Klub, Samsø Golfklub, Djurs Golfklub, Hørsholm Golfklub og Odsherred Golfklub.

Dagen startede med en overdådig morgenbuffet kl. 9 efterfulgt af velkomst og breafing fra turneringsledelsen der bestod af Susanne Bødker Jensen, Ilse Nygaard, Kresten Riis Jensen og Johannes Sørensen.

Kl. 10.30 var der gunstart til Am/Am turneringen – en turnering hvor der blev spillet stableford og hvor holdets 3 bedste scores var tællende.

Under turneringen blev spillerne mødt af Ebeltoft Golf Clubs Baneservice der tilbød mulighed for køb af drikkevarer og lidt sødt.

Da alle var tilbage i Ebeltoft Golf Clubs klubhus var der ’Aftergolf’ hvor der kunne købes grillpølser, vand, vin og øl.

Fredag aften kl. 18.30 mødtes alle deltagerne i dagens turnering omklædte på Karens Køkken til dejlig 3retters menu, musikalsk underholdning v/ Jesper Grandt på guitar, Amerikansk Lotteri og præmieoverrækkelse.

En del af underholdningen stod vinderholdet Jesper Madsen fra Kalø Golf Klub, Peter Vesterdal fra Samsø Golfklub, Lars Hasselstrøm fra Lyngbygaard Golf Klub og Lars Bisgaard fra Odsherred Golfklub for, da de igen rejste sig op efter præmieoverrækkelsen og sang lettere øvede: ’We Are the Champions’ – hvilket de fik stort bifald for.

  1. præmien gik til Elisabeth Broe Parkin, Dagmar Jensen, Carsten Reinholdt og Morten Jensen fra Ebeltoft Golf Club.
  2. præmien gik til Ib Kjærgaard, Jens Brendorp, Jørgen S. Jørgensen og Olav Thomsen fra Ebeltoft Golf Club.

Derudover var der også præmier til de af spillerne, der var nærmest flaget på alle Par 3 hullerne.

Slutteligt takkede matchledelsen for en dejlig dag og gav stor tak til alle 33 sponsorer af flotte præmier til de 6 bedst spillende hold og præmier til Amerikansk Lotteri.

 

Invitationsmatch for sponsorer og klubbens frivillige

Lørdag, den 29. oktober var en herlig dag.

Vi startede med stor morgenbuffet efterfulgt af gunstart kl. 10.00.

Der blev spillet holdspil – Am/Am samt individuel Stableford i 2 rækker med 44 tilmeldte deltagere.

Efter golfrunden i lunt og behageligt vejr mødtes alle i klubhuset til stor frokostbuffet med drikkevarer og hyggeligt samvær.

Steen Kok sponserede dagens præmier, som han har gjort de sidste mange mange år, og lovede at ville være sponsor også i 2023 for klubbens Invitationsmatch.

Bedste spiller i A rækken: Flemming Sejr med 36 point

Bedste spiller i B rækken: Hanne Andersen med 35 point

Bedste hold med 110 point:

Hanne Andersen

Jette Glargaard

Lars Larsen

Jørgen S. Jørgensen

 

Vintergolf

Vintergolfklubben er godt i gang og deltagerantallet er større end tidligere år.

Hvis du vil vide mere, så gå på vintergolfklubbens hjemmeside: www.ebeltoftgolf.dk

 

SPAM mails

Der er, og der kommer nok flere og flere, forsøg på at bedrage via mailfremsendelser.

Vi er ikke de eneste der oplever det, – det sker ofte til mailadresser oprettet på f.eks. foreningshjemmesider, hvor oplysningerne er tilgængelige.

Slet ALTID mails der anmoder om hjælp til folk du kender – indkøb af gavekort etc. – det er forsøg på bedrageri!

 

Besparelser

Vi er alle – også golfklubben – påvirkede af de stigende priser.

Derfor må vi sammen være ansvarlige og hjælpe hinanden med at spare på el, vand og varme og huske at slukke lyset, – også i baren i klublokalet og at holde døren lukket til sekretariatet, da der skal være varmere derinde end i forrummet. Varmekilden i stueetagen er gulvvarme.

I klublokalet vil der blive sat lås på termostaterne på radiatorerne, så vi ikke risikerer, at der skrues for meget op, – så tag en ekstra trøje med, hvis du skal opholde dig i klublokalet i længere tid.

 

Bestyrelsen

Jette Glargaard