23.3.2022 Nu skal vi ikke vente længere….

Fadølsanlægget er åbent og driving range åbnes med bolde lørdag den 26. marts. Banetoilettet er åbent og fra 31. marts er buggykørsel tilladt for alle, buggyer kan lejes og vi går over til sommerbane.

 

Golfbox

Som meddelt tidligere vil man i år selv kunne vælge teested under klubbens sponsorturneringer – rød, blå og gul. Dette vil fremgå af turneringerne der bliver lagt i golfbox umiddelbart efter den 1. april.

Derudover vil golfbox altid foreslå hvilket teested man kan spille fra, ud fra det handicap man har – dette kan ex. give greenfee spillere en bedre oplevelse af vor bane. Ønsker man ikke at spille fra det teested der foreslås af golfbox, ændre man bare teested inden udskrivning af scorekort.

 

Nyt fra baneudvalget

Vedrørende Hul 15 er der nu kun én lokalregel som gælder: Det sort indhegnede område bag green, skal man, hvis bolden lander der, rive/fiske bolden ud af og derefter droppe ved siden af green uden strafslag på droppezonen. Det nysåede område nedenfor greenen er GUR (Ground Under Repair) og der SKAL droppes nærmeste vej ud – ikke nærmere flaget – uden straf og spilles videre derfra.

Der skal lægges op på fairways indtil videre – da der stadig mangler vækst i græsset mange steder – også på sommerbanen fra den 31.3., hvor brug af måtte ikke længere er tilladt.

 

Golfundervisningen 2022 v/ Henrik Jacobsen

Mange har spillet golf hele vinteren, og har måske konstateret, at bolden ikke flyver helt så langt og lige som man kunne ønske. Det vil selvfølgelig hjælpe lidt på svinget, når man bliver fri for skidragten.  Men hvis det ikke er nok, skulle man måske, når vinteren nu snart er ovre, få træneren til at se lidt på maskineriet; det er nok blevet lidt forkrampet i kampen mod kulden.
Man kunne selvfølgelig også bare købe en ny driver, men det forbedrer sådan set ikke svinget.

Den nye sæson kunne være anledningen til at få hele teknikken opgraderet: få lidt fut i drivet, luft under indspillet og bedre rul på puttet. Det kunne også være at slagene fra bunker, rough og skrå lejer trænger til forbedring. Og hvad med hovedet, tænker du rigtigt, eller håber du bare?

Golfundervisningen starter sammen med foråret, tirsdag d. 5. april, og foregår derefter hver tirsdag, torsdag og søndag.
Tirsdag og torsdag er der undervisning fra kl. 10.00 til kl. 19.00 og søndag fra kl. 10.00 til kl. 16.00.
Nogle af tiderne er på forhånd afsat til holdundervisning af f.eks. begyndere/Prøvemedlemmer.
Se Undervisningsoversigten på hjemmesiden.

Individuel undervisning (1-2 spillere).
En lektion er på 25 min, men det er mest effektivt at tage en serie på 3 eller 5 lektioner

Hold undervisning (3-5 spillere).
Undervisning på et hold sammen med 3-4 andre af nogenlunde samme kaliber er effektivt og hyggeligt. Undervisningen består af 10 lektioner a 55 min. over 10 uger. Man kan selv danne et hold, eller meddele træneren, at man er interesseret i at komme på et hold, som træneren så forsøger at danne.

Baneundervisning (1-2 spillere)
Mange spillere oplever, at de gode slag på træningsbanen ikke altid følger med ud på banen, eller at scoret trods gode slag ikke bliver imponerende. Det kan en tur på banen med træneren hjælpe på. På to timer kan 1 eller 2 spillere nå 6-9 huller, hvor teknik og scoretricks bliver gennemgået.

Sæsontræning (1-2 spillere)
Hvis man gerne vil have en jævn udvikling af sin teknik og undgå at den skrider ud, så det bliver besværligt at komme tilbage på sporet, er det en god ide at blive trænet og kontrolleret gennem hele sæsonen.
I Sæsontræning får man 1 lektion a 25 min i 20 uger fordelt over hele sæsonen og 2 x 6 hullers baneundervisning, i starten og i midten af forløbet.

Begynderskole
De (forhåbentlig) mange nye spillere, der begynder i år som Prøvemedlemmer, kommer på Begynderskole. Undervisningen tilrettelægges efter behovet og aftales med de nye spillere.
Nærmere om introduktionsforløbet kan læses på klubbens hjemmeside.

Efterskole
Man bliver jo aldrig helt udlært i golf, og de første 2-3 år kan være afgørende for at få et sundt grundlag at udvikle sit spil på. Derfor tilbydes de nye spillere at komme på Efterskole i år 2 og 3 efter begynderåret.
Det er gratis holdundervisning 1 time om ugen gennem hele sæsonen. De spillere, det drejer sig om, får direkte besked.

Kurser
Undervejs i sæsonen vil der blive afholdt forskellige kurser.
Nærmere om disse kurser senere.

Priser og booking af undervisning
Priserne for de forskellige typer undervisning kan ses på hjemmesiden, hvor lektioner også bookes.

 

Klub 37+ vores begynderklub v/Gitte Sejersen

Klub 37+ starter mandag d. 25. april kl. 17.30.

Vi går 9 huller, alle skal være tilbage ved klubhuset senest kl. 20. Her vil der så være præmieuddeling og snak/hygge. Håber meget at rigtig mange vil være med, det er her man kan lære andre begyndere at kende og finder nye at spille sammen med. Der bliver sendt indbydelse ud først i april måned. Har du spørgsmål så kontakt gerne Gitte Sejersen på gittesejersen@hotmail.com – 2084 3399

 

Begynderteamet efterlyser brugte køller

Til vore begyndere kunne vi godt bruge nogle aflagte køller, – gerne i halve eller hele sæt. Det skal være damekøller. Herrekøller har vi nok af, – især drivere der slicer!

Køllerne skal helt ikke være ældre end 10-15 år.

Køllerne kan afleveres til Gitte i Shoppen.

 

Spil med Dag den 8. maj                                                                                                                                                                                                                               

Vi forsøger på forskellige måder at hverve nye medlemmer, f.eks. Golfens Dag, Kvinder & Golf, Prøvemedlemsskaber og så også en særlig Spil med Dag.

Vi har prøvet det før, men tilslutningen har ikke været imponerende.

Mange medlemmer foreslår ellers, at den bedste hvervemetode er, at hvert medlem bare skaffer ét nyt medlem og vupti! Så er vi 600 medlemmer. Så bliver der sgu trængsel på banen, – men bare rolig, det sker ikke, fordi der kun er ganske få medlemmer, der hiver deres venner med ud på banen.

Den stærke indre missionsånd, der prædiker golfens evige frelse/fortabelse for modtagelige sjæle, er åbenbart ikke rigtig til stede i Ebeltoft.

Spil med Dagen er ellers en god lejlighed til at hjælpe din næste til at se lyset. Den 8. maj sørger vi for det hele – match, mad og medaljer. Du skal bare spille 9 hullers greensome med dit offerlam. Du er ikke forpligtet til at spille med ham resten af året, eller høre på hans gentagne ulidelige beretning om første gang kuglen lettede flere meter over grønsværen.

På den forestående generalforsamling kan du få et Påskeæg, som indeholder en invitation m.m. til Spil med Dagen. Ægget giver du til din ven, nabo, kollega, ægtefælle, eller ham, der altid tæver dig i badminton, skak eller krolf; – det vil være en raffineret revanche.

Spil med Dagen bliver sat op i Golfbox, hvor du tilmelder dig og det kommende medlem.

Vi ses d. 8. maj

 

En lille bøn

Under almindelige klimaforhold er det ikke forbudt at nyde tobak på banen, – men det er ikke tilladt at smide cigaretskodder og poser med skrå på banen – husk det, – så det stadig kan være tilladt at nyde tobakken på vor golfbane.

 

Tirsdagseftermiddagsdamerne holder infomøde

Mødet holdes tirsdag, den 29. marts kl. 19 i Golfklubben

Overvejer du at deltage i den lille ’klub i klubben’, så mød endelig op – alle er velkomne.

Spørgsmål inden kan besvares af formand for tirsdagseftermiddagsdamerne:

Lis Petersen  skovkanten6@gmail.com –  41563757

 

Shoppen

Der er i vinterens løb blevet arbejdet ihærdigt på at forberede bemanding og service til klubbens medlemmer og vore gæster i de travle perioder i sommerhalvåret. Snart vil man kunne se en bemandingsplan på klubbens hjemmeside.

Ulla Degn og Birgitte Ejstrup har påtaget sig det overordnede ansvar for bemandingsplanen og kvalitetsstyringen.

Der vil i Shoppen komme flere golfrelaterede varer samt mulighed for køb af søde sager. Har du lyst til at hjælpe med, så kontakt gerne Ulla Degn på ulladegn@hotmail.com – 2128 1874

 

Baneservice

Der vil igen i 2022 være fantastisk baneservice hen over sommerhalvåret og til sponsorturneringer. Vi kan godt være flere, så hvis du har lyst til at være med i teamet, så holdes der planlægningsmøde i klubhuset mandag, den 28. marts kl 17.00, hvor du er meget velkommen. Har du spørgsmål til baneservice, så kontakt gerne Lars P. Jørgensen på lars@raballowich.dk – 2812 7686

 

Kvinder & Golf

I har nok alle set det gode tilbud vi skriver om på hjemmesiden og på flyers i klubhuset. Vi mangler flere kvinder i golf – tag fat i din kone, nabo eller kollega og

hjælp med at få tilbuddet bredt ud til kvinder der vil have glæde af tilbuddet.

Har du spørgsmål, så kontakt formand for Rekrutteringsudvalget Gitte Veggerby, gveggerby@hotmail.com – 2193 7515

 

Hole in One

I marts måned har der i vintergolf 2 gange været lavet Hole in One på hul 17 – både af Stephen Andersen og senest i søndags af Svend Petersen. TILLYKKE.

Begge dygtige spillere vil under vintergolfafslutningen lørdag, den 26. marts få overrakt whisky sponseret af Kvickly.

 

Farvelreception og generalforsamling

Vi ses i Fregatten Jyllands auditorium mandag, den 4. april kl. 18.00-18.45 til farvelreception for Jacob Fredberg – vor tidligere chefgreenkeeper.

Generalforsamlingen starter kl. 19.00 og vi håber på et stort fremmøde.

 

Bestyrelsen

Jette Glargaard