19.9.2021 Kære klubmedlemmer

Ebeltoft Golf Clubs Klubmesterskab

Klubmesterskabet blev afviklet lørdag og søndag, den 4. og 5. september i fantastisk sensommervejr.

Ved klubmesterskabet spiller alle deltagerne uden handicap (fra scratch) 18 huller hver af dagene, – den dame og den herre der har brugt færrest slag på at få bolden i hul over de 2 dage har vundet.

Klubmester damer blev Annette Kambeck med 160 slag og runner up (nr. 2) blev Gitte Sejersen.

Klubmester herrer blev Jacob Fredberg med 146 slag og runner up (nr. 2) blev Mikael Lykke Sørensen.

Det var 6. gang både Annette Kambeck og Jacob Fredberg blev klubmestre i Ebeltoft Golf Club.

 

Præmieoverrækkelsen fandt sted efter alle spillerne var tilbage ved klubhuset og hyggede sig på terrassen, hvor der blev serveret grillpølser.

Klubmestrene fik hver en smuk indgraveret unikaglasskål samt egen parkeringsplads ved klubhuset med klubmesterskilt sponseret af Skomø.

 

For at fejre Klubmesterskabet og vinderne blev der også søndag, den 5. september afholdt en ’Klappematch’, for klubmedlemmer der havde valgt, ikke at deltage i Klubmesterskabet. Her blev der spillet stableford og Annette Ovesen vandt damerækken med 43 point og John Palm Nielsen vandt herrerækken med 41 point og præmierne var sponseret af Nybolig.

 

MEN – bestyrelsen og turneringsudvalget mener, at med den ringe tilslutning der i nogle år har været til Klubmesterskabet og igen her i 2021 – så må vi til at nytænke omkring fremtidens mesterskaber.

Har du eller din Klub i klubben nogle gode ideer hertil, så lad os ved fælles inspiration og ideudveksling få gode ideer indsamlet.

 

Ebeltoft Golf Clubs 20års Pro-Am jubilæum fredag den 17.9.2021

Pro Am er en turnering med hold a’ 4, hvor den ene er professionel golfspiller og de 3 andre er amatører.

Nogle af Danmarks bedste golfspillere var med i fredags og dystede om flotte præmier, om at være på vinderholdet, om at være blandt de bedste amatører og om titlen som dagens bedste professionelle golfspiller.

En del af de 20 hold der deltog var sponseret af lokale virksomheder, som stillede op med deres golfspillende medarbejdere sammen med en Pro. Turneringen er meget attraktiv og tiltrækker altid golfspillere fra andre golfklubber bl.a. i år fra Skive, Hobro, Hørsholm m.fl. og af deltagende professionelle golfspillere kan i år nævnes Martin Ovesen, Martin Michno, Knud Storgaard og Sander Nielsen.

Det blev en festlig regnvejrsdag, hvor der på hul 15 var sponseret en bil af Volkswagen Grenaa, til den af spillerne der kunne lave hole-in-one, – desværre fandt bilen ikke en ny ejer i dette års Pro-Am – det var ellers tæt på, da vi hørte suset, da Pro Casper Bruuns bold landede få cm fra hullet.

 

Under turneringen blev der ved teestedet på hul 11 serveret grillpølser og øl/vand både til golfspillerne og de fremmødte tilskuere ligesom Ebeltoft Golf Clubs baneservice kørte rundt og servicerede spillerne under turneringen.

Efter turneringen var der spisning og præmieoverrækkelse i klubhuset.

 

Turneringsresultat:

Pro’er 

1 Mads Andersen, 68 slag

2 Martin Michno, 69 slag

T3 Oliver Snedker Jespersen, 70 slag

T3 Emil Søgaard, 70 slag

T5 Peter Ankersø, 71 slag

T5 Sander Nielsen, 71 slag

 

AM

1 Søren Smidstrup, 37 point

2 Peter Trane, 33 point

3 Knud Erik Degn, 33 point

4 Kresten Riis Jensen, 32 point

5 Kirsten Berg Pagers, 32 point

 

Hold

1 Nybolig 1, 110 point

2 Beta Care, 104 point

3 PNC Montage 2, 104 point

4 Kovsted & Skovgaard, 104 point

5 Ebeltoft Molsmæglerne, 100 point

 

 

NOVASOL A/S – Dansommer

Ebeltoft Golf Club har i mange år haft Dansommer som sponsor i klubben og også haft en aftale om henvisningsprovision, når klubmedlemmer laver henvisninger der resulterer i en udlejningsaftale mellem en sommerhusejer og Dansommer – det være sig klubbens medlemmers egne sommerhuse eller naboers og bekendtes sommerhuse – overalt i Danmark.

Ebeltoft Golf Club modtager fremover et beløb på kr. 5.000 fra Dansommer ved indgåelse af udlejningsaftale for almindelige sommerhuse og kr. 10.000 for poolhuse. Så kære klubmedlemmer skriv Jer dette bag øret, så vi på den måde kan få ekstra indtægter i vor klub.

 

Regionsgolf 2022

I Ebeltoft har vi mulighed for at tilmelde hold til regionsgolf, så hvis du er interesseret i at deltage, så kig her.

I de rækker, hvor spillerne stadig er arbejdsramte, spilles de fleste matcher mandage efter kl. 16-17.

Der spilles hulspil i alle rækker.

Et hold består af 2 damer og 4 herrer.  Der spilles en damesingle – en mixfoursome – og 3 herresingler.

Man skal være fyldt 21 år, og flexmedlemmer kan ikke deltage.

 

Der kan stilles hold i A-B-C og D rækken, samt senior og veteranrækken

A-Rækken: Hcp. må ikke være under 4,5, – gælder begge køn

B-Rækken: Hcp. må ikke være under 11,5 – gælder begge køn

C-Rækken: Hcp. må ikke være under 18,5 – gælder begge køn.

D-Rækken: Hcp. må ikke være under 26,5 – gælder begge køn.

 

Senior:

Alle handicaps er velkomne.

Du skal være i 50’erne eller fylde 50 år i løbet af 2022 også selv om det er den 31.12. 2022, så er det ok at deltage.

Veteran:

Alle handicaps er velkomne.

Du skal være i 60’erne eller fylde 60 år i løbet af 2022 for at kunne deltage.

 

Veteraner må gerne deltage i seniorrækken men ikke omvendt, og både senior og veteraner må gerne deltage i A-B-C eller D rækkerne, bare handicaps passer ind.

 

I senior- og veteranrækkerne aftales spilletidspunkt kaptajnerne imellem og der gives besked til klubkoordinatoren Annette Kambeck, så dette registreres.

 

Ebeltoft Golf Club har altid hold med i C-rækken, hvor Hanne Andersen er holdkaptajn, og også i Veteranrækken hvor Birgit Engsig er holdkaptajn.

Det vil være dejligt, hvis vi også blev repræsenteret i de andre rækker. Det kræver blot, at du vil være kaptajn og stå for arbejdet med at kontakte og lave aftale med spillere, så der kan stilles hold.

 

I en pulje er der næsten altid 4 hold inkl. det du selv spiller på. Det vil sige, at du spiller 3 andre golfbaner gratis, og du møder en masse hyggelige golfspillere. På spildagene sluttes der af med spisning, som man tilmelder sig inden matchen.

 

Hvis du vil være kaptajn, er der selvfølgelig et par arbejdsopgaver som vil være helt nye for dig, men både Hanne Andersen og Birgit Engsig svarer gerne på spørgsmål og Annette Kambeck hjælper også gerne.

 

Når vi nærmer os foråret og der skal tilmeldes hold, vil Annette Kambeck lave en opsætning i golfbox, så alle der har interesse i at deltage, kan tilmelde sig.

Hvis dette ikke lader sig gøre, vil der blive opsat sedler i klubhuset, hvor du kan tilmelde dig.

Har du spørgsmål, så ring eller mail gerne spørgsmål til Annette Kambeck på akambeck@hotmail.com  eller på 4230 1350.

 

Maling af klubhuset

Klubhuset trænger til en gang udvendig maling, men udbredt regn og bl.a. corona karantæne for Gøsta Knudsen satte en stopper for det planlagte malerarbejde i juli.

 

Nu prøver vi igen. Har du tid og lyst til at hjælpe med at grundbehandle og male klubhusets facader, er du meget velkommen til at hjælpe lørdag den 10. og søndag den 11. oktober.

 

Hver dag vil der være fælles morgenmad klokken 9.00 og en frokost klokken 13.00

 

Gøsta Knudsen ser med forventning frem til din tilmelding senest den 6. oktober på listen, der sættes op på opslagstavlen i klubhuset eller på mail sendt til  gostaknudsenk@icloud.com

 

 

 

 

Personale

Som meddelt sidste år stopper vor chefgreenkeeper Jacob Fredberg omkring 1. december og vi er glade for at vor greenkeeper Ralph Siddons har sagt ja til at være vor chefgreenkeeper fra 15.1.2022.

Vi vil i starten af oktober annoncere efter en greenkeeperassistent til start omkring marts 2022.

 

Oktober måneds matcher

Føtex Match

Søndag, den 3. oktober holder vi den traditionsrige Føtex Turnering hvor der spilles holdspil med 3 – 4 deltagere på hvert hold, og der spilles Texas Scramble.

Kom og vær med, – det er et hyggeligt holdspil og Føtex stiller altid op med meget flotte præmier til de bedste hold.

Tilmelding slutter den 1.10. kl 17.

Matchledere er Christian Mouritzen og Ole Olsen

 

Ebelgolf

En match der afholdes hvert år fredag i efterårsferien med deltagelse af 28 hold a’ 4 personer.

Dagen starter med morgenmad, match, ’aftergolf’ i klubhuset og middag og præmieoverrækkelse på Karens Køkken om aftenen.

En meget populær match, som mange udenbys golfspillere deltager i.

Alle pladser er besat.

Matchledere er Henrik Krogh og Susanne Bødker Jensen

 

Sponsor – Hjælper – Turneringsleder – Udvalgs Match

Vor traditionsrige invitationsmatch for klubbens sponsorer og medlemmer i vor klub der yder et stort frivilligt arbejde afholdes i år den 31. oktober.

Dagen starter med fælles morgenmad, en runde golf hvor der spilles holdspil og efterfølgende frokost i klubhuset med præmieoverrækkelse til dagens vindere.

Der udsendes invitation i starten af oktober og inviterede kan tilmelde sig frem til onsdag, den 27. oktober kl. 17.

 

Bestyrelsen

Jette Glargaard