De frivillige banearbejdere mødtes i søndags til det årlige fællesarrangement, som er en meget seriøs begivenhed, med flere vigtige aktiviteter.

Efter kaffe og lidt løs snak blev der testet en ny træningsmetode udformet af den anerkendte amerikanske coach, Hay Rivergrass. Metoden indebærer store kraftfulde sving med en rive. For overhovedet at kunne svinge den tunge rive, må man involvere hele kroppen, især ben og hofteregion i svingbevægelsen. Det er god læring og samtidig trænes de relevante muskler i hænder og håndled.

a

Således rustet var det ren afslapning at bruge riverne til deres egentlige formål på det høstede roughstykke mellem 18. fairway og Driving Range. Det frembragte et par hundrede træningsbolde og nogle høstakke.

a

De næste par timer gik med konkurrencer i det korte spil: puttning, chip og pitch. Syv forskellige prøver blev gennemspillet to gange. Den forbedring, der burde ske mellem første og anden omgang kunne med lidt god vilje spores i resultaterne, som i disse olympiske tider blev præmieret med guld, sølv og bronze i form af 3-2-1 bolde.

a

De mange tekniske varianter af indspil og puttning, der blev vist undervejs, antyder, at der må være basis for nogle kortspilskurser.

Eftermiddagen sluttede med fødemidler fra grillen, og en tak for det store arbejde banehjælperne udfører, som faktisk svarer til en mands arbejde i sæsonen.

Henrik Jacobsen
Sjakbajs