Boldopsamleren har opgivet ånden

Efter længere tids skranten og trods hurtig og professionel hjælp udåndede vores gamle og trofaste medarbejder på driving rangen i tirsdags. Det skete midt i arbejdet og lignede først et ildebefindende som følge af overanstrengelse; det er sket før, men denne gang var det alvor, motoren bankede voldsomt, pulsen faldt drastisk og svære rystelser gik gennem boldopsamlermaskinen. Fulgt af sit bedrøvede mandskab vaklede maskinen tungt stønnende op til sin plads og drog her sit sidste suk. Trods flere genoplivningsforsøg måtte fagfolkene konstatere, at det var slut, end ikke en organtransplantation ville have reddet vores arbejdskammerat.

Vi havde håbet, at den gamle slider havde holdt sig i live sæsonen ud, men sådan skulle det altså ikke gå. Det er ikke nemt lige at finde en afløser, medmindre vi køber en helt ny, og det har vi ikke råd til. Vi forsøger derfor at finde en udtjent, men dog brugbar bil, som opsamleraggregatet kan svejses på. Men der vil gå noget tid inden det er klaret, så indtil da må spillerne selv ud med spanden og samle bolde op. Boldene er så til gengæld gratis for alle.

Hvis nogen har eller kender til en mindre, solid, men overordentlig billig bil, som måske kan bruges til formålet, hører vi gerne fra vedkommende. Diesel er bedst, og den behøver ikke have bakkamera, Apple-CarPlay, metallak og alufælge, men fire hjul og mindst to brugbare gear er nødvendigt.

Baneformanden