Regionsgolf – Hold C

Hold C14 i Regionsgolf, har spillet i pulje med Kalø, som vi mødte på hjemmebane den 30/4. Vi delte 5,5-5,5. På holdet den dag var,

Ole Sand Thomsen, Henrik Krogh, Michael Rosleff, Lis Petersen, Johannes Sørensen og Hanne Andersen.

Derefter gik turen til Lubker den 6/5, hvor vi vandt 7-4. På holdet den dag var Ole Sand Thomsen, Henrik Krogh, Michael Rosleff, Lis Petersen, Jesper Grandt og Hanne Andersen.

Nu blev der fridag om mandagen de næste to uger, da Grenaa pludselig trak sig.

Næste kamp blev så en hjemmekamp mod Lubker den 27/, hvor vi vandt 9-2. På holdet var Ole Sand Thomsen, Jesper Grandt, Jan Rasmussen, Lis Petersen, Johannes Sørensen og Hanne Andersen

Sidste kamp var i Kalø, hvor vi vandt 6-5. På holdet den dag var Ole Sand Thomsen, Morten Jensen, Henrik Krogh, Lis Petersen, Jesper Grandt og Hanne Andersen.

Det betød at holdet gik videre til 1/16 dels finalen, som skulle spilles i Mollerup mod Tange Sø, den vandt vi med 6-5. På holdet var Steen Bojsen, Ole Sand Thomsen, Henrik Krogh, Lis Petersen, Johannes Sørensen og Hanne Andersen.

Så skulle vi spille 1/8 dels finale i Kalø mod Aarhus. Der sluttede det så for Ebeltoft. Vi tabte 4-7. På holdet var Finn True Jensen, Ole Sand Thomsen, Henrik Krogh, Ingelise True, Jesper Grandt og Hanne Andersen.

Jeg vil gerne sige tak til alle spillerne, og tak til dem som har stået klar til at afløse, det var bla. Gurli Markussen, Ervin Petersen og Orla Andreasen.

 

Mange golfhilsner

Kaptajn Hanne Andersen