Greenfee aftaler:

Som medlem af Ebeltoft Golf Club er der indgået aftale om rabat på green fee i udvalgte klubber:

Greenfeeaftaler  alle dage:

Dejbjerg Golf Klub
Give Golfklub
Lemvig Golfklub
Skive Golfklub
Mollerup Golfklub

Greenfee senior                                          250 kr.

Greenfee junior                                           125 kr.

Aftale med Østjysk Undervognscenter:

Ved bestilling af undervognsbehandling stilles gratis lånebil til rådighed i de 2 dage undervognsbehandlingen tager,  hvis det ønskes. Man opgiver medlemsnr.   ved bestilling. Man betaler selv benzin.

Klublokale.

Det vil nu, hele året, være muligt for klubbens medlemmer, at afholde medlems arrangementer. Arrangementet vil ske med hensyntagen til andre klubarrangementer eller anden aktivitet på banen/klubhus. Du skal være fyldt 25.

Pris.

2000,00 kr.
Ødelagt inventar og service erstattes.

OK Benzin

Få et benzin kort til OK Benzin, jo mere du tanker jo mere tilskud støtter OK Benzin til klubben. Du henvender dig blot i shoppen hvor du kan få en tilmeldingsformular. Familemedlemmer, venner mv. har også mulighed for at få et kort via EGC. Har du samtidig medlemskort til Coop tæller forbruget med i din bonus hos Coop.

Hjælp Golf Klubben

Nybolig aftale.

Der er indgået en aftale med Nybolig om henvisningsprovsion på kr. 3.000,- til  EGC fra medlemmmer fra  EGC , der  henviser bolig  til  salg for Nybolig og boligen bliver solgt af Nybolig.

Henvendelse Nybolig på 8634 2111

Dansommer

Kender du en eller flere der kunne være interesseret i at hjælpe golfklubben med en henvisnings provision.

Med en henvendelse om udlejning af sommerhus, dette gælder både dig selv og bekendte i hele Danmark, så vil NOVASOL/ Dansommer give:

5.000 kr. for et alm. Sommerhus.
10.000 kr. for et poolhus

til Ebeltoft golfklub.

Du skal blot henvende dig til Poul Svendsen 20426122, så tager Poul kontakt til husejeren og når der er lavet endelig kontrakt, så får golfklubben penge for henvisningen.