Klub 37+: Ebeltoft golfklub.

For at blive medlem af vores klub for begyndere, skal du være begynder eller have mere end 36 i handicap.

Vi spiller hver søndag med start 5. april kl. 14.

Kl. 14 skal vi være klar til at slå ud, og scorekortet skal være skrevet ud inden.

Vi går 9 eller 18 huller alt efter ønske.

Banen bliver blokeret fra 14-15

Derfor behøver du ikke at skrive dig på i GolfBox.

Kontingent: Det koster 20 kr. hver gang du spiller. Pengene går til præmier, som uddeles den første spilledag i hver måned, hvor vi også spiser sammen efter spil.

Der er også en præmie, til den der kommer nærmest flaget på green på et af par 3 huller eller hul 6 i 2 slag, hvis vi er 6 spillere eller flere på spilledagen.

Jeg har lavet en turneringsplan, hvor jeg også har skrevet jer på til nogle opgaver. Hvis I ikke kan komme de dage, er I meget velkommen til at bytte. Skriv det derefter på planen, som hænger på vores opslagstavle i forgangen, så kan alle se, hvem der er ansvarlig for programmet den enkelte dag.

Med golfhilsen

Gitte Sejersen.    gittesejersen@hotmail.com          20843399

Turneringsprogram for Klub 37+

Her kan du se / hente vores turneringsprogram:

Turneringsplan for klub37+