Tre golfklubber har meldt sig ud af Golfringen pr. 31.12.2019.

Kære Golfring medlemmer i Ebeltoft Golf Club.

Tre golfklubber har meldt sig ud af Golfringen pr. 31.12.2019. Det drejer sig om Hobro, MariagerFjord og Randers Fjord golfklubber.

På et møde, der blev holdt i aftes den 3.12.2019 i Mollerup Golf Club – mellem de resterende golfklubber i Golfringen – Grenaa, Ebeltoft, Mollerup, Markusminde og Norddjurs golfklubber – blev Golfringen opløst pr. 31.12.2019.

Vi pointerer, at vi er i gang med at etablere et nyt golfssamarbejde, og i den anledning afsøger vi for tiden markedet for nye samarbejdspartnere. Vi forventer, at en aftale om et nyt samarbejde er på plads inden nytår. Der er aftalt et nyt møde i Norddjurs Golfklub i næste uge.

Vi orienterer igen, så snart vi ved mere.

Som følge af ovenstående slettes alle Golfring-medlemskaber pr. 31.12.2019.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen