Sten på vejen

Vi er godt i gang med at reparere stierne, i første omgang med singels i skylrenderne, som vandet kan løbe igennem. I anden omgang med en overfladebelægning af knust asfalt eller stabilgrus. Vi vil også forsøge at indlægge nogle spærringer, som kan bremse skyllet. Men vi kan ikke forhindre, at det næste skybrud river noget af overfladebelægningen med sig, så der vil igen opstå nye eller gamle skylrender.

Man må gerne træde og køre på stenene, så de fæstner sig, men undgå bremsning og hjulspin, som løsner stenene.

Stennedlægningen er udført af Ejvind Frandsen, som altid kommer med et stærkt drive (det vil måske overraske hans spillemakkere!) og Peter Kongsbak og Leo Dam, som altid er villige til skifte golfkøllen ud med en skovl.

Undervejs kunne vi godt have brugt nogle brolæggerjomfruer, men ingen af tirsdagsdamerne mente, at de opfyldte alle kvalifikationskravene!

Baneformanden