Kom i gang med golf

a

Det er sundt og sjovt at spille golf, og i Ebeltoft Golf Club koster det kun 200 kr at prøve.

Hvis du ikke har spillet golf før, kan du få et Prøvemedlemskab. Du kontakter bare golfklubben og får en aftale om at komme i gang.

Som Prøvemedlem låner du køller og bolde af klubben, får instruktion og frit brug af vores træningsfaciliteter for kr. 200 i hele sæsonen 2021, som begynder primo april og slutter ultimo oktober.

Du starter med instruktion hos vores træner, øver dig lidt på vores træningsbane, får mere instruktion og spiller så nogle runder på vores lille begynderbane sammen med et ”gammelt” medlem.

Efter lidt mere træning og spil og en regelprøve kommer du et par gange ud på den store bane med guide. Hvis det ser fornuftigt ud, får du Banetilladelse, og så er du egentlig klar til at spille golf.A

Du har nu 3 muligheder for at komme videre med dit golfspil:

  1. Du kan fortsætte som Prøvemedlem resten af sæsonen med instruktion, brug af trænings-
    faciliteterne og spil på den lille bane
  2. Du kan blive Begyndermedlem for kr. 750 og spille frit på hele vores bane resten af prøvesæsonen og fortsat få instruktion resten af sæsonen
  3. Du kan blive Fuldmedlem af klubben, hvilket betyder, at du også kan deltage i turneringer og spille på andre golfbaner. Du får stadig instruktion. Fuldmedlemskab koster i 2023 kr. 6.850, men du betaler kun for de måneder, der er tilbage af sæsonen, som slutter 1.11.

Kontakt Sekretariatet på tlf:  88 91 33 44 eller mail: post@ebeltoft-golfclub.dk eller

Kontakt Begynderansvarlig Gitte Sejersen på tlf: 20 84 33 99 eller mail: gittesejersen@hotmail.com

Læs mere om Prøvemedlemskabet her >>>