KLUBHUSETS FACILITETER

Ebeltoft Golf Club har et hyggeligt klubhus beliggende på Galgebakken 14 i Ebeltoft.

Her har du også mulighed for at leje en golf buggy eller en trolly til din golf runde. Uden for åbningstiden kan du trække øl, vand og vin i vores automat i underetagen. Det er også i underetagen du finder klubbens omklædnings og badefaciliteter.

I klublokalet i overetagen er der mulighed for at købe en fadøl fra vores fadølsautomat og herefter sætte sig på vores dejlige sydvendt terrasse eller benytte klublokalet.
I forbindelse med større arrangementer kan der arrangeres opdækning og spisning.

I klubhuset er der mulighed for at besøge shoppen, som er en del af sekretariatet, her har vi et lille udvalg af golf tilbehør samt et mindre udvalg af slik, energibars og drikkevare o.lign.

Baneservice

Baneservice udøves ved at der efter skønnet behov kontrolleres green-fee gæsternes betaling, samt ved at være spillerne behjælpelige med at få et glidende flow i spillet. Endvidere hjælper baneservice gerne, såfremt der opstår øvrige praktiske problemer med afvikling af runden.

Det er klubbens opfattelse, at “gratister” ikke er et overvældende problem, men den præventive effekt er formodentlig ikke ganske uvæsentlig.

Med ønsket om en god og fornøjelig sæson, vil klubben fortsat bestræbe sig på at løse opgaverne med størst mulig smidighed, således at spillerne generes mindst mulig.

Alt information omkring banen, lokale regler, træningsfaciliteter og tidsbestilling, finder du her eller ved at klikke på “Banen” i menuen.