HOTEL OG SOMMERHUS

Skal Du leje et feriehus på Djursland

Er Du golfspiller og ønsker at leje et feriehus på Djursland, så vil du fremover kunne finde sommerhuse på denne side, som har greenfee aftale med Ebeltoft Golf Club.

Har Du kig på et hus, som ikke har en aftale med EGC, så konktakt udlejeren og bed ham lave en aftale.

Lejere af sommerhus med greenfee aftale vil have mulighed for at spille gratis i Ebeltoft Golf Club i hele lejeperioden. Du skal bare være medlem af DGU og have et handicap (54).

Til udlejere af feriehuse på Djursland

Er Du sommerhusudlejer har Du mulighed for at lave en greenfee aftale med Ebeltoft Golf Club, som sikrer Dig flere gode og stabile lejere af Dit sommerhus.

Sommerhusaftale på greenfeeaftale til sommerhusudlejere med Ebeltoft Golf-Club :

Denne aftale sikrer alle lejere på sommerhusadressen frit spil på Ebeltoft Golf Clubs bane i sommerhusets lejeperiode.

Ved spil bestilles tiden på Golfbox med sommerhusadressen som referance.  Information om ledige starttider på www.golfbox.dk eller ved kontakt til klubben tlf. 88 913344.

Der tilbydes følgende greenfeeaftale for sommerhusudlejere pr. sommerhus:
Hus med op til 4 personer  5000,00 kr.
5 til 10 personer 8000,00 kr.
11 til 15 personer 12000,00 kr.
16 til 20+ personer 20000,00 kr.

Hvis du er interesseret i denne aftale bedes du hendvende dig via på mail post@ebeltoft-golfclub.dk eller på telefon 8891 3344, med oplysning om sommerhusadressen samt din hjemadresse.

Vi har i øjeblikket følgende sommerhuse tilmeldt fri golf:

Hovedvangen 32
8400    Ebeltoft
Udlejer: Thomas G. Jensen  Kontakt: Thomas G. Jensen Liseborg Høje 8800 Viborg   Telefon/mail: +4528303707 jodler2000@yahoo.dk

Hotel aftaler

Hotel Ebeltoft Strand

Ebeltoft Park Hotel

Fuglsøcenteret

Gjerrild Kro

Mols Camping

Ebeltoft Strand Camping

Ebeltoft Ferieudlejning

Motel Ebeltoft

Ebeltoft-rooms

Mols Kroen

Alt information omkring banen, lokale regler, træningsfaciliteter og tidsbestilling, finder du her eller ved at klikke på “Banen” i menuen.