Nyhedsbrev juni 2017 #2
Hulplacering Ebeltoft GK
GOLFRINGEN

VELKOMMEN TIL EBELTOFT GOLF CLUB

Ebeltoft Golf Club er en af Danmarks ældste golfklubber, og ligger i naturskønne omgivelser tæt ved Ebeltoft centrum.

Ebeltofts velholdte 18 hullers bane er en af landets smukkeste. Den ligger i kuperet terræn med udsigt til både Ebeltoft Vig og Kattegat.

Skal Du leje et feriehus på Djursland

Er Du golfspiller og ønsker at leje et feriehus på Djursland, så vil du fremover kunne finde sommerhuse på denne side, som har greenfee aftale med Ebeltoft Golf Club.

Har Du kig på et hus, som ikke har en aftale med EGC, så konktakt udlejeren og bed ham lave en aftale.

Lejere af sommerhus med greenfee aftale vil have mulighed for at spille gratis i Ebeltoft Golf Club i hele lejeperioden. Du skal bare være medlem af DGU og have et handicap.

Til udlejere af feriehuse på Djursland

Er Du sommerhusudlejer har Du mulighed for at lave en greenfee aftale med Ebeltoft Golf Club, som sikrer Dig flere gode og stabile lejere af Dit sommerhus.

Sommerhusaftale på greenfeeaftale til sommerhusudlejere med Ebeltoft Golf-Club :
Denne aftale sikrer alle lejere på sommerhusadressen frit spil på Ebeltoft Golf Clubs bane i sommerhusets lejeperiode.

Ved spil bestilles tiden på Golfbox med sommerhusadressen som referance.  sig om ledige starttider på www.golfbox.dk eller ved kontakt til klubben tlf. 88 913344 til vor manager i vort sekretariat.  På vor hjemmeside www.ebeltoftgolf-club.dk , kan man se vore informationer om klubben.

Der tilbyder følgende greenfeeaftale for sommerhusudlejere pr. sommerhus:

kr. 2.500,- pr. år,  Almindelige sommerhuse.
Kr. 3.500,- pr .år   Spahuse
Kr. 5.000.- pr. år   Poolhuse

Hvis du er interesseret i denne aftale bedes du hendvende dig til klubbens sekretariat med oplysning om sommerhusadressen samt din hjemadresse. post@ebeltoft-golfclub.dk

Vi har i øjeblikket følgende sommerhuse tilmeldt fri golf.