Skip Navigation Links
Sidste nyt
Referat fra Generalforsamlingen
Regelnyt uge 5
Bestyrelsens beretning 2018
  Regelnyt  Uge 3
Maskinskur
Onsdagsklubben program 2019
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook
Google

Nye sponsorer 2018


                                             

                                                                                                                                                        Regelnyt uge 48

 

I denne uge vil vi ikke kigge på golfregler , men i stedet se på begrebet READY GOLF.

Alle øvelser med at gøre golfreglerne mere ensartede og lettere at forstå har jo det formål at gøre det hurtigere at spille golf. READY GOLF

 

READY GOLF starter på teestedet.

Man kan sagtens aftale, at den der er først klar slår først ud. Det er også en god ide at den der normalt slår kortest slår først. Det er jo også ham, der først skal slå igen. Husk også, at nogen slår ud, mens andre fører scorekort imens. Evt. honnør afgøres af laveste bruttoscore og ikke højeste antal point.

Når alle har drivet ud, går alle frem imod deres bold imens de tænker over hvordan de vil udføre deres næste slag. Hvis en spiller har slået bolden ud, hvor der skal ledes, så går han over og begynder at lede(starter timing) imens de andre går frem til deres egen bold og spiller den inden de kommer over og hjælper med at lede.

Gør det til en vane kun at tage eet prøvesving og tænk over, at du max skal bruge 40 sek fra du er ved din bold til du har slået til den.

Er du først klar, så slå selvom du i princippet ikke er for tur.

Når man når frem til green behøver man ikke mere fjerne pinden inden man putter. Det giver ikke strafslag at ramme pinden, når du putter fra green. Det betyder også, at man kan putte når man er klar og ikke behøver vente på, at en medspiller kommer ind til pinden. Når man så putter hen i nærheden af pinden bør man putte ud i stedet for at markere. Husk også, at det ikke mere giver strafslag, hvis du rammer en lagt pind. Her gælder det ligesom på resten af banen, at det skal være fair og rimeligt. Det betyder, at hvis green f.eks falder meget efter hullet så må pinden ikke være lagt bevidst så den stopper en bold fra at løbe langt væk.  Det sidste, der bør bemærkes på green er omvendt bevisbyrde hvis din bold bevæger sig. Nu skal det være helt tydeligt, at det var dig der fik bolden til at flytte sig ellers er der ikke strafslag.

Behøver jeg at sige, at man vinker igennem, hvis der kommer en hurtigere flight bagfra og argumentet med, at dem foran også venter er ikke brugbart. Hvis I ikke kan råbe flighten foran op, så kan den næste måske. Én langsom flight må ikke sætte tempoet på hele banen.

READY GOLF betyder i sidste ende, at man hurtigere kan komme ind i klubhuset og nyde den øl som man lige har vundetJ


KLUBSPONSORER
 
STØT VORES SPONSORER, DE STØTTER DIN GOLF KLUB.
HAR DU LYST TIL AT STØTTE EBELTOFT GOLF CLUB, SÅ KLIK HER.
KLUBSPONSOR
Nye sponsorer 2018   

 

Klubber i klubben

Medlemmer

Gæstespillere

Kontakt

  • Ebeltoft Golf Club
    Galgebakken 14
    8400 Ebeltoft
  • www.egc.dk
  • www.ebeltoft-golfclub.dk
  • Mail post@ebeltoft-golfclub.dk
  • Tlf. +45 88913344
  • CVR.  DK-51475852
Beregn Spille HCP
EBELTOFT GOLF CLUB

Tee

Køn

Handicapindex

Spillehandicap