Sidste nyt
”Nyplantede” træer på 1. og 18. hul
Turneringprogram 2018
Nyt fra Nybegyndere 2018
Log in til golfbox direkte

Nyplantede” træer på 1. og 18. hul

I hjørnet, hvor 1. fairway og 18 fairway næsten støder sammen har vi haft blå pæle om de nye egetræer og de omgivende ammetræer. Nogle af disse ammetræer er nu udplantet som solitære træer omkring fyrretræet på 18, for at guide drivet på 18, og lukke adgangen til 1. fairway. Desuden er der udplantet 2 træer bagved/til højre for 1. green over mod 16. fairway for at give 1.hul lidt baggrund. Der skal mere til før det ligner noget, men det bliver ikke i denne omgang.

Disse udplantede træer skal have fred et stykke tid, og det skal de ”gamle” egetræer også, indtil de har vænnet sig til den barske tilværelse uden støtte. For ikke at sætte en skov af blå pæle gælder følgende lokale regel indtil videre:

Lempelse ved nyplantede træer mellem 1. og 18. fairway og mellem 1. og 16. fairway.
Hvis et sådant træ (markeret med en blå pæl med sort top) er til gene for en spillers stance eller området for hans tilsigtede sving, skal bolden løftes uden straf og droppes i overensstemmelse med den fremgangsmåde, der er beskrevet i Regel 24.2b vedr. ikke-flytbare forhindringer. Bolden må renses, når den er løftet.

KLUBSPONSORER