Sidste nyt
Regelnyt uge 48
Regelnyt uge 47
Lokalhistorisk Arkiv
Referat fra Bestyrelsesmøde d. 5.11.2018.
Nyhedsbrev Baneinformation nov. 18
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Banelukning

Vi forsøger jo at holde banen åben hele vinteren, og normalt kan banen godt tåle det, fordi den dræner godt, i modsætning til andre baner som i perioder har været lukket på grund af vand og sne.

Men vi har en speciel situation lige nu, hvor der har været hård frost i nogen tid. Nu får vi tø, men det varer lidt inden jorden er helt fri for frost, især så længe der er nattefrost. Banens overflade vil blive blød og smattet oven på en hård bund, så trafik og spil vil smadre overfladen med store skader til følge, især selvfølgelig på greens og teesteder, men også på fairways.

Af hensyn til en ordentlig bane i den egentlige spillesæson har bestyrelsen derfor i samråd med chefgreenkeeper Flemming Thorup besluttet at lukke banen for alt spil indtil videre fra i dag mandag d. 5. marts indtil lørdag d. 10. marts. Hvis vi derefter stadig har vekslende tø og frost kan vi blive nødt til at forlænge banelukningen.

Men træningsbanen er åben!

Hjælper til bane service / kontrol.

Vi skal bruge hjælper til bane service / kontrol til 2018 sæsonen.
Arbejdet vil primært bestå i af lave kaffe til vores gæster, køre runder på banen med mulighed for at sælge øl og vand, høre vores gæster om oplevelsen på banen, diskret tjekke bagtags for betalt greenfee samt muligvis udlevering af forudbestilt mad.
Arbejdet vil primært skulle varetages i sommer månederne.
Vil du hjælpe kan du tilmelde dig på mail til Jacob Rosendahl Jensen på
Jacobrosendahl@mail.dk eller skrive dig på listen som vil blive hængt op i klubben inden for kort tid
Vi vil afholde et lille intro møde så alle er klar over deres rolle og lave en turnus ordning når vi nærmer os sæson start.

Vh
Jacob og Stephan.

Ebeltoft – for livet

En kreds af energiske borgere i Ebeltoft har startet et initiativ med det formål at fremme bosætning og trivsel for 50+ ere.

Initiativet er en god ide og i høj grad relevant for vores klub, og bestyrelsen vil derfor være repræsenteret ved Flemming Schûtt på Informationsmødet d. 8. marts.

Vi opfordrer interesserede medlemmer til også at møde op og støtte initiativet. Se nedenstående Invitation.

Det er vores by, og vi vil gerne byde flere velkommen i vores by.
For Ebeltoft er et godt sted at bo for mennesker

• i den frie alder
  • der vil bruge byens kunst, kultur og natur
  • der vil bo et smukt sted
  • der vil engagere sig i byens foreningsliv

Vi vil gerne engagere flere borgere i arbejdet med at gøre Ebeltoft til et attraktivt sted at flytte til.

Derfor inviteres til

Informations- og idémøde
torsdag den 8. marts kl. 19 på Fregatten (Auditoriet)

Kom og hør om ide og plan. Vær med til at udvikle projektet! Gør din by til et attraktivt sted at leve! Tilmelding er ikke nødvendig.
Hjemmeside : www.ebeltoft-forlivet.dk

Foreningen til fremme af bosættelse og vækst i Ebeltoft

Kronjysk golf er endvidere ”Hole In One” sponsor med et stk. el-golfvogn, ved alle officielle sponsor klubturneringer

Klubben håber at kunne afholde den første demo dag med Kronjysk Golf medio maj måned.

KLUBSPONSORER