Lokalt kvindehold vandt Pro Am i Ebeltoft

Der var rekord deltagelse med 23 hold fredag den 15. sept. 2017, hvor nogle af landets bedste golfspillere gæstede Ebeltoft. Der blev afholdt Pro Am, hvor bl.a. lokale virksomheder og deres golf spillende medarbejdere dystede på hold a 4 mand. En af holdets spillere var en professionel golfspiller. I godt vejr var turneringen et tilløbsstykke for mange af klubbens medlemmer samt andre af byens borgere. Særligt ved hul 15 var der mange tilskuere, hvor der var opstillet en grill og der kunne vindes en Golf fra Volkswagen i Grenå hvis en spiller lavede hole in one.

Holdmatchen blev vundet af det lokale kvindehold fra Svane Glas bestående af Susanne Rasmussen, Annette Kambeck og Janne Vendelboe Jensen, bistået af Pro Marcus Helligkilde. I den individuelle match var der hos de professionelle spænding om udfaldet idet 5 spillere var rundt i 66 slag, dog overgået af Pro Knud Storgaard, som vandt med 65 slag, som er 3 under banens Par. Hos amatørerne var Jørgen Hald Pedersen bedst med 37 point i stableford.

På billedet ses de glade vindere af holdmatchen ved banens hul 15