Sidste nyt
”Nyplantede” træer på 1. og 18. hul
Turneringprogram 2018
Nyt fra Nybegyndere 2018
Log in til golfbox direkte

Hej alle!

Da sommersæsonen desværre er ved være slut, vil jeg gerne invitere til en sidste kaninmatch med mentorer den 25. september 2017 kl.17.00.

Vi vil som sidste gang spille en holdmatch, hvor vi spiller Texas Scramble.

Efter matchen skal vi jo selvfølgelige også hygge os lidt - og igen bliver det med lidt smørrebrød. (det er det letteste - og giver mindre opvask????)
Hvis der er nogen, der vil melde sig til at bage en kage, kunne vi slutte af med en kop kaffe eller the. (klubben betaler materialerne for kagen).
Og så skal vi jo også have uddelt lidt præmier til de bedste hold.????

Så mød talstærkt op  - og tilmelding skal som sædvanlig ske til mig
senest fredag den 22. september 2017 kl. 17.00.
Når du tilmelder dig bedes du gøre opmærksom på, hvis du kan spise mere eller mindre end 2 stk. smørrebrød.

Prisen for selve matchen er 20,00 kr./person + smørrebrød på ca. 40 -  50 kr.
Jeg vil bede jer have mønter med (20 og 5 kr.) da drikkevarerne skal trækkes i automaterne.

Hvis der er nogen, der ikke kan/ønsker at deltage i selve matchen, vil det være rigtig hyggeligt, hvis du kunne komme og spise med.  Bare gør opmærksom på dette ved tilmeldingen.

Og så lige en sidste store bøn. - Der er normalt en kontaktperson/udvalgsperson - eller flere - i de forskellige klubber i klubben. -
Kaninklubben har desværre pt. ikke en sådan person, hvorfor jeg vil bede jer tænke over, om en - eller flere af jer - kunne have lyst til at være tovholder for kaninklubben. - Jeg har meget brug for dette, da jeg ikke kan fortsætte med at være tovholder for kaninklubben fremover.

Det vil indebære, at du skal være den, der sørge for at få lavet nogle aftaler så I kan mødes og spille sammen i løbet af vinteren - og selvfølgelig også få startet op med matcher i foråret 2018.

Jeg vil love jer, at jeg vil hjælpe dig/jer i gang med det, og til enhver tid vil støtte op i arbejdet.

- og glæder mig til vi ses!
Gurli.

KLUBSPONSORER