Klubmesterskaberne 2017
Lokalt kvindehold vandt Pro Am i Ebeltoft
Efterårs tilbud fra pro'en
Resultat Proam 2017
Blå bane åbnes nu. !!!!!!!!
menu ny baneguide

Blå bane åbnes nu

Fra lørdag morgen d. 2. september er den blå bane åben for spil.

Den blå bane, som længdemæssigt ligger mellem gul og rød bane, vil give en bedre spiloplevelse for de herrer, der er vokset fra den gule bane-længde og for de damer, der synes den røde bane er for kort. Og for alle vil den være en mulighed for variation i spillet; det er jo træls at ligge i sine egne turfhuller hele tiden!

Den blå bane er ca. 550 m kortere end den gule og ca. 250 m længere end den røde bane. CR og Slope ligger tilsvarende mellem gul og rød. Det betyder, at man tildeles lidt færre handicapslag, når man spiller blå i stedet for gul, og flere hvis man spiller blå i stedet for rød. Antallet af flere eller færre slag afhænger af hvilket handicap man har. Der er opsat en blå konverteringstabel sammen med den gule og røde.

Handicapindex er det samme på blå bane som på gul og rød bane.

Den blå banes teesteder er dels selvstændige teesteder, dels fælles med de røde teesteder. Blå og rød er fælles på hullerne: 1-2-4-6-7-8-9-11-16. Blå er selvstændige teesteder på hullerne: 3-5-10-12-13-14-15-17 og 18.

Hen ad vejen vil der komme selvstændige blå teesteder på i hvert fald:    1-4-7-8-9 og 11. Terrænmæssigt er det lidt svært at lave blå teesteder på hullerne 2-6 og 16.

Der er opsat midlertidige skilte på de selvstændige blå teesteder. De bliver erstattet af sten i vinterens løb og til foråret vil der også være vanding på de blå, så de bliver lige så pæne som de øvrige teesteder.

De blå teesteder vil sandsynligvis blive brugt som gule vinterteesteder (hvis vi da kan nænne det).

Bemærk: kontingentet hæves ikke, selv om der nu er en ekstra bane at spille på!

Baneudvalget