Nyhedsbrev juli 2017
Nyhedsbrev juni 2017 #2
GOLFRINGEN

Færdiggørelse af teesteder på hul 1 og hul 16

Der er nu takket være en sponsor og energiske frivillige lagt rullegræs på udvidelserne af rød tee på hul 1 og gul tee på hul 16. Udvidelserne kan tages i brug om ca. 6 uger.

Rød tee på hul 1 kan bruges i samme omfang som hidtil, mens den gamle del af gul tee på hul 16 kan tages i brug d. 15. juli.

Rullegræs skal naturligvis have tid til at gro fast og sammen og indtil det er sket, er det meget sårbart, især på skråningerne.

Derfor må de indhegnede områder under ingen omstændigheder betrædes, selv ikke af de sylfider, der spiller fra rød tee, og heller ikke bare med en enkelt fod for lige at hente yndlingsteen. (Erstatningstees kan fås ved henvendelse til Baneudvalget)

Straffen for at betræde græsset er det, der er værre end døden: Man bliver sat 8 ned i handicap og det er livsvarigt.

Baneudvalget                                                                   29. juni 2017