Nyhedsbrev juni 2017 #2
Hulplacering Ebeltoft GK
GOLFRINGEN

Hole in One

Torsdag d. 14-06-2017, på banens hul 9, slog Ole Pedersen drømmeslaget, som gav den eftertragtede ”HOLE IN ONE”.  Stort tillykke til Ole Pedersen. Som en lille erkendelse for det fantastiske slag, har Ole modtage en flaske whisky sponseret af KVICKLY Ebeltoft.

Arbejdsdag klubhus.

Lørdag d. 15. juli 2017 skal vi bruge et antal frivillige til en arbejdsdag på/ved klubhuset.

Vi har følgende arbejdsopgaver alt efter deltagerantal.

Alle bænke ved klubhuset skal males.
Blomsterkummer skal repareres og males.
Golfkugle og fliser ved indgang skal vaskes/renses med alge rens.
Rengøring af køkken og barområde.

Vi mødes kl. 08:30 til en kop kaffe og et rundstykke. Efter en kort briefing fordeles opgaverne, og vi går i gang kl. 09:00. Kl. 13:00 stopper vi og der vil være et stykke brød og en øl/vand.

Har du overskuddet, energien og lysten til at give et nap med på denne dag, så send en mail til Stephen Andersen på mail: stephen@folke.me.uk .

Pristilpasning

Med baggrund i de almindelige stigninger i omkostningerne til drift af klubhus og omkringliggende, tilpasses priserne i automat og fadølsanlæg som følger:

Fadølsautomat 0,4 l.                 25,00 kr.

Automat:
Sodavand 0,5 l  .                            20,00 kr.
Dåseøl 0,33 l.                               20,00 kr.
Vin 0,25 l.                                      25,00 kr.
Flaskevand u/b 0,33 l.               15,00 kr.

Pristilpasningen vil ske så tæt på 1. juli som muligt, afhængig af Carlsbergs teknikere.  Seneste tilpasning af priser foråret 2009.

DGU juniorholdturnering-landsdelsfinale.

Lørdag d. 26. august 2017 er Ebeltoft Golf Club vært ved DGU’s juniorholdturnering-landsdelsfinale. Der vil komme mellem 50 og 60 spillere denne dag.

Vi skal i den forbindelse bruge frivillige til arrangementet.  For caddies, Hjælpere til morgenmad, frokost og aftensmad samt service/administrative hjælpere.
Så slå allerede nu et kryds i kalenderen denne dag, hvis du har mulighed for at deltage som hjælper.

Marathon golf

I dagene 28-29 og 30. juli spilles dette års Marathon golf. Der spilles i 3 rækker. Række A+B spiller slagspil og række C stableford. Deltagelse Max hcp. 36. Første start alle dage kl. 08:00.

D.28. juli 1. runde Kalø Golf Club. Turneringsleder Ingolf Vig.
D.29. juli 2. runde Ebeltoft Golf Club. Turneringsleder Annette Kambeck.
D.30. juli 3. runde Grenå Golf Club. Turneringsleder Ole Lyng.

Tilmelding er åben på GOLFBOX.