Invitation Varde Golfclub
Vinter Greenfee

Information fra baneteamet

1. Udvidelsen af rød tee på hul 1 forsynes med rullegræs indenfor de   næste 3 uger.

2. Green 2 er udvidet i forenden og venstre side og indskrænket lidt i den skrånende bagende.

3. Udvidelsen af gul tee på 3. hul tages i anvendelse indenfor de næste 3 uger.

4. Fairwaybunkerne på hul 4 og hul 12 er i spil, og græsarealet imellem bunkerne kommer i spil søndag d. 21. maj.

5. På hul 7 er der etableret en dropzone (DZ) foran green i venstre side. Dropzonen anvendes, når man skal droppe fri af reparations-området til højre for green.

6. På hul 13 tages det renoverede gule tee i brug søndag d. 21. maj.

7. Reparationsområdet og bunkeren foran 13. green er taget i brug, og green er udvidet i forenden og indskrænket i den skrånende venstre side. Stopvolden til venstre for green kommer i spil om ca. en måned.

8. Det nye røde teested på hul 15 tages i brug lørdag d. 24. juni.

9. Reparationen af 16. gul tee er ikke rigtig lykkedes, så der lægges nu rullegræs på, så teestedet kan bruges om ca. 6 uger.

10.  De nye teesteder på hul 18 tages i brug lørdag d. 24. juni.

Baneteamet                                                                                     18.5.2017