Nyhedsbrev Maj 2017

Golfens dag

Søndag 30. april blev der afholdt Golfens Dag i Ebeltoft Golf Club.

Efter en uge med blæst og regn, skævede vi alle lidt til vejrguderne – og lige præcis søndag den 30. var vejret fantastisk flot med solskin og klart vejr.

Der mødte ca. 35-40 personer op, der ville prøve at ramme den lille hvide bold.

Der var en lystig aktivitet på driving range og puttebanen. – Herudover blev banen fremvist med buggies, der kørte rundt. – Især på hul 6, 8 og 15 blev udsigterne og banen beundret. – Udtalelser som: ”Hold da op hvor flot” – og ”Jeg troede slet ikke, det var så stort og smukt” kom frem.

Og så var der kaffe og kage, hvor der blev uddelt præmier for putte konkurrence, orienteret om priser og medlemskab, træning og undervisning for prøvemedlemmer mm.

Tilmeldingen af prøvemedlemmer gik hurtigt, da der var en mulighed for at vinde et gratis prøvemedlemsskab til en værdi af 1000,- kr., hvis man tilmeldte sig som prøvemedlem på dagen og afleverede en lotterikupon, som blev udleveret til alle prøvemedlemmer.

Den heldige vinder er Niels Tage Jespersen, der nok er en af de ældste, som tilmeldte sig. – Stort tillykke!

Antal nye tilmeldte den 2/5 er:

16 prøvemedlemmer
20 ordinære medlemmer (personer med handicap)
1 flex medlem
37 personer i alt

Så Golfens Dag og klubbens tilbud om kontingent det første år må siges at have virket.

Og til sidst endnu en gang tak til de mange frivillige hjælpere, der var med til at få dagen til glide uden problemer.

Ebeltoft Golf Club, den 9. maj 2017

Gurli Markussen

HJÆLP - Mentorer til prøvemedlemmer og kaniner

Da vi i løbet foråret og sommeren – og sæsonen, skal bruge nogle mentorer – hjælpere – til de nye prøvemedlemmer, og senere kaniner, skal jeg komme med denne lille opfordring til at skrive jer på listen, der hænger i klubhuset – eller skrive til mig på gurli.markussen@gmail.com med oplysning om mailadresse og telefonnummer.

Vi skal om ca. 3 – 4 uger bruge nogle frivillige til at gå med de nye prøvemedlemmer på par 3 banen. Dette skal ske, når Arild giver ”grønt lys” for nogle af dem til at de kan begynde på det.

Herefter vil der blive lavet nogle matcher, som i begyndelsen nok bare vil være på 4 huller, hvor nybegynderne kan prøve at komme ud på den store bane.

Så her vil der også være brug for hjælp af nuværende medlemmer.

Senere, når prøvemedlemmerne overgår til kaninerne, vil der også blive lavet matcher af kaninklubben, hvor der er brug for, at der kan gå nogle hjælpere med.

Vi har alle prøvet at være nye i klubben, så jeg skal opfordre til, at vi hjælper hinanden – og har ansvaret for – at få de nye medlemmer til at føle sig godt tilpas hos os, så vi kan bevare dem som medlemmer.

Hvis der er mange, der melder sig, bliver opgaven ikke særlig stor for den enkelte!

Gurli Markussen

Ansvarlig for nybegynderne

Junior

Klubben mangler frivillige til et juniorudvalg. Har du interessen og lysten til at være med til at genetablere en juniorafdeling i Ebeltoft golf club hører vi gerne fra dig. Vi har pt. Kun en junior, men juniorarbejdet har desværre stået lidt i stampe de senere år.

Vi er ved at etablere et samarbejde med Ebeltoft skole, hvor elever vil komme i golf klubben i forbindelse med deres idrætsundervisning, og skal derfor bruge frivillige til at stå for dette arrangement.

Vi håber på et udvalg på 4 til 5 personer, som vil styrke ungdomsarbejdet i klubben. Tiltrække de unge og udvikle programmer til at fastholde dem. Dette og træning vil ske i tæt samarbejde med vores Pro Arild Townhild

Så har du lysten og tiden så venligst kontakt klubben på post@ebeltoft-golfclub.dk.

Uge 21.

I uge 21 har vi kampagne uge hvor man som greenfee spiller kan spille vores smukke bane for bare 100 kr. Vi har lavet nogle Facebook op slag og håber at vores medlemmer som har en Facebook profil vil være behjælpelige med at dele disse opslag. Så følg link på hjemmeside og ”like” klubben og del opslag.

Husk! Klubbens fremtid er vores alles ansvar.

Kronjysk Golf

Sponsoraftale med Kronjysk Golf.

Ved medlemmers køb af el vogne eller Kronjysk Golfs egne vandtætte bags får Ebeltoft Golf Club 10% af købspris inkl. Moms Vogn og bags Står udskilt i sekretariatet.

Sponsoraftale med Kronjysk Golf.

I vore sponsormatcher er Kronjysk Golf sponsor ved hole-in-one på ALLE par 3 huller. Præmie er en el vogn, som den udstillede i sekretariatet.