”Sommerbane/Sommerregler” fra og med lørdag d. 1. april 2017.

Vi satser på, at der nu kommer så meget varme i jorden og dermed vækst i græsset, at vi kan få klippet hele banen og priklet og dresset greens og teesteder, så banen kan være i sommerkondition fra lørdag d. 1. april 2017, (og ikke som tidligere annonceret fra d. 30. april)

Det betyder, at alle de normale gule og røde teesteder, undtagen gul tee på hul 13 og 16, sættes i spil, og at der ikke længere er lejeforbedring fra og med d. 1. april.

Det renoverede gule tee 13 kan tages i brug ca. 1. maj, det renoverede gule tee 16 og de nye teesteder på hul 15 og hul 18 forventes at kunne tages i brug ca. 1. juli.

De gule vinterteesteder på hullerne 5, 1o, 12, 13, 14 og 17 vil senere - når de er kommet sig over vinterens anstrengelser - sammen med de hidtidige røde teesteder på hul 15 og 18 og forenden af det gule tee 3 blive sat i spil som en blå bane i kombination med de røde teesteder på de resterende huller. Hen ad vejen vil der blive anlagt flere blå teesteder.

På hul 4 og 12 er de nye fairwaybunkers og partiet med rullegræs imellem dem  indtil videre areal under reparation med spilleforbud.

Det samme gælder det afgravede og nysåede område i venstre side af 12. fairway kort af greenen og de ligeledes nysåede  ”stopvolde” i venstre side af 13. fairway oppe ved greenen, samt det areal foran 13. green, hvor der før var bunker og nu er lagt rullegræs.

Til højre for green 7 er der også et areal under reparation med spilleforbud.

Hvis der kommer en bold ind på disse områder, så vær så venlig at gå den korteste vej ind, selvom det betyder, at man må gå rundt om området og dermed risikerer at forlænge rundens 7 km med 20-30 m! Og træd varsomt. Jo mere der trampes rundt på disse sårbare områder, jo længere varer det inden de kan tages i brug og jo ringere bliver spillefladen.

I øvrigt: Hvis man er i tvivl om, hvorvidt græstørv skal lægges på plads, om nedslags-mærker skal rettes op, og om der skal rives i bunker, så spørg bare Baneteamet.

Baneteamet og Bestyrelsen                                                                                  20.3.17.