Indkommende forslag til Generalforsamlingen 2018
Vinter Greenfee
Turneringprogram 2018

Bestyrelsen:

´Bestyrelsen foreslår, at Ebeltoft Golf Club sælger ca. 2.500 m2 jord øst for hul 16´s green ud mod Boeslumvej som skitseret, hvis muligt.
´I den anledning anmoder bestyrelsen Generalforsamlingen om fuldmagt til at gennemføre et eventuelt salg.

Medlemmer:

Jeg vil gerne foreslå at man får lavet et hyggeligt klubhus. Dette kan bl.a gøres ved at man får flyttet nogle af alle de borde og stole, som ikke bliver brugt ret tit. Man kunne så stille de resterende borde og stole, så de stod lidt pænt, og det ville se hyggeligt og indbydende ud når man træder ind i lokalet.

Måske også lave en lounge i enden af klublokalet, med lidt polstrede/bløde møbler.
Ligeledes kunne der stå et par borde + stole nede i kælderen. Dette tror jeg ville blive brugt, hvis man kommer ind efter en runde og er våd, så man ikke slæber alt snavs med op i klublokalet.

Hanne Andersen