Referat af bestyrelsesmøde 14/11-2016.

Referat fra bestyrelsesmødet 11/10 2016 blev godkendt og underskrevet

Regnskab, budgetopfølgning og likviditet.

Regnskab pr. 31/10-2016

Det foreløbige årsregnskab blev gennemgået og udviser et lille overskud. Der mangler stadig endelig godkendelse fra revisionen.

Budget for 2016-2017

Det reviderede budget blev gennemgået og godkendt.

Likviditet:

Efter kontingentindbetaling og normalisering af kassekreditten til 1.0 mio.kr. har vi en likviditet/trækningsmulighed på 575.0 t.kr.

Indbrud i Ryttergården

Klubben har haft indbrud i Ryttergården i oktober måned, og vi har mistet div. Håndværktøj og it-udstyr i størrelsesordenen ca. 100.0 tus.kr.

Det er anmeldt til forsikringen, men sagen er endnu ikke afsluttet. Vi forventer at få ca. 51.000,- i dækning og har hensat et mindre beløbe til indkøb af håndværktøj i regnskabet for 2016.

Vinterbanen

Spillet på vinterbanen fungerer ok,. Det skal præsiceres at forsøges med vinterbanen til sommergreens løber indtil den 28/2 – dog med mulighed for forlængelse. Starttiden er kl. 9.00. Der kan spilles uanset vejr – dog med oplæg på fairway.

Baneudvalget

Der er ikke afholdt møde omkring i baneudvalget, men det er planen at færdiggøre stier ved bl.a. hul 8 og hul 15 inden 15/12.

Æblegolf

Stor succes med morgen-buffet og pølser (sponseret af Johs. Sørensen), ølsalg m.v. gav klubben et lille overskud. Arrangementet gentages næste år.

Stor tilslutning - 116 spillere der trodsede vejr og vind, og efterfølgende en dejlig aftenfest hos Karens Køkken.

Til orientering har vi besluttet at gentage en uge med lavpris for greenfee i uge 21, så vi henstiller til at klubberne i klubben (at de søger) at planlægge deres spil til andre baner i denne uge

Bestyrelsen

Suppleant Torben Hornbæk har meddelt at han ikke ønsker at genopstille til generalforsamlingen i januar. Han vil dog  godt fortsætte med at være tovholder på ikke afsluttede projekter.

Golfringen

Klubben er blevet optaget i Golfringen, der består at klubberne: Mollerup, Markusminde, Randers Fjord , Hobro, Grenå, Mariager Fjord og Århus Ådaldalen.

Vi forventer nærmere information fra Golfringens øvrige klubber og vil informere om nyt om tilmelding, når dette er afklaret.

Næste bestyrelsesmøde afholdes den 13/12

Niels Korsgaard