Der mangler holdkaptajner til:

B holdet hcp. må ikke være under 11,5

D holdet hcp. må ikke være under 26,5

Man kan sagtens deles om at være kaptajn for holdet.

Der ønskes et super Veteran hold i år, alder minimum 70 år, der skal være fyldt inden 31.12.2017, Kaptajn vil være Niels Albertsen.

Der vil kun blive et Veteranhold, der tilmeldes i A rækken, alder minimum 60 år, der skal være fyldt inden 31.12.2017, kaptajn Birgit Albertsen.

Der tilmeldes et seniorhold, minimum alder er 50 år, der skal være fyldt senest 31.12.2017,  med Kirsten Pagers som kaptajn.

Der kan ikke spilles Senior og Veteran/Superveteran hvid man deltager på Divisionshold.

Veteran og senior holdene er der ikke krav til hcp. alle kan deltage, de bedst spillende vil blive udtaget til holdene af kaptajnen, så alle har en chance.

Kaptajner til B og D holdet, skal melde sig senest d. 21 november. Undertegnede tilmelder hold d. 26 nov. hvis der mod forventning, ikke skulle være en kaptajn til et af de to hold vil disse ikke blive tilmeldt turneringen.

Kom frisk og meld jer som kaptajn, vi har altid gjort det godt i Ebeltoft, så lad os give de andre klubber nogen bøllebank.

Jeg har brug for tlf. nr og din mail, så skriv til mig på akambeck@hotmail.com eller ring på 42301350.

Mange hilsner fra Annette Kambeck Klubkoordinator Ebeltoft.