Vinterbane fra 1.november

Fra og med tirsdag d. 1.nov. går vi over til vinterbane og det varer indtil 1. april.
Vinterbane betyder, at der spilles som hidtil, dog med følgende modifikationer:

Åbningstid
Banen er lukket for spil indtil kl. 9.00. Banen kan lukkes i snevejr og kraftigt tøvejr.

Teesteder
Teestederne tåler ikke slitagen i vinterperioden, derfor spilles der fra måtter, fra gamle græsteesteder og fra forende eller bagende af de normale teesteder. Her kan det dog blive nødvendigt at flytte til måtter, hvis vinteren bliver meget våd.

Den røde bane spilles fra for- eller bagende af de normale teesteder undtagen på hul 9, hvor der er et provisorisk græstee foran det normale, og på hul 15, hvor der er en udslagsmåtte ved det nye teested.

Den gule bane spilles fra for- eller bagende af de normale teesteder på hullerne 1-4-6-8-11-18, fra gamle græstees på hullerne 2-5-9-10-12-13-14-17 og fra udslagsmåtte på hullerne 3-7-15-16.

Fairways
Bolden spilles som den ligger, eller den må på fairway - som en lokal regel - løftes, renses og placeres indenfor en scorekortbredde, men ikke nærmere hullet. Måtte må (meget) gerne bruges, men så gælder runden ikke til handicapregulering.

Bunkers og rough
Spilles som om sommeren (gælder også rivning i bunkers!)

Greens
Spilles som om sommeren (gælder også nedslagsmærker!)

Course rating, scorekort og handicapregulering
Vinterbanen er blevet ratet, og den gule bane har mistet et slag fordi den er noget kortere end normalt, mens den røde bane har uændret rating og slope.

Der er lavet særlige vinterbanescorekort, som udskrives på normal vis i Golfbox.

Handicaps reguleres på sædvanlig vis, dog tæller en runde ikke, hvis der er spillet fra måtte på fairway.

Buggy og trolley
 Buggies må kun bruges efter tilladelse fra bestyrelsen; gælder også greenfeespillere. Det henstilles i øvrigt, at man bruger bærebag.

Baneudvalget og Bestyrelsen

Scorekort vinterbane