Nyt teested på hul 15 med midlertidig lokal regel

Det nye teested på hul 15 er nu tilsået og skal have fred og ro for at græsset kan etablere sig og bunden fæstne sig. At dømme efter det antal bolde vi fandt under anlæggelsen, er det ikke usandsynligt, at der vil lande nogle bolde på det nysåede teestedsområde.
Dette område er selvfølgelig Ground under Repair med spilleforbud, men det er også aldeles forbudt at gå inden for afspærringen og hente sin bold, så vi kan undgå at der laves mærker i teefladen og at græs-spirerne trædes i stykker.
Det hjælper ikke at liste sig ind på tæerne med sine 49/79 kilos tryk fordelt på 10 cm2, eller skynde sig ind og ud, når man tror sig uset; det bliver skaderne bare større af.
De bolde, der lander på teestedet, bliver samlet ind til foråret og doneret til velgørende golfrelevante formål.
Hvis man lander inden for de blå pæle er det i praksis ikke muligt at droppe sig fri på sædvanlig vis, derfor gælder i stedet følgende midlertidige lokale regel for spil på hul 15:

”Hvis bolden ligger inden for de blå pæle med sort top ved det nye teested, må en ny bold tees op og spilles uden straf fra det teested, hvorfra den oprindelige bold blev spillet.”

Den nye sti, som endnu mangler asfaltbelægning, er at betragte som øvrige anlagte stier på banen

Baneudvalget
 8. oktober 2016