Referat fra baneudvalgsmøde 20/9-2016

Tilstede: Henrik, Kisse, Flemming og Kresten

Personale: Lars stopper pr. 1/11-2016. Flemming er raskmeldt og har en del ferie tilgode. Jacob har 9 ugers ferie og afspadsering tilgode – afholdes fra ca 16/12-2016 til 1/3-2017.

Maskiner : Der er lavet aftale om leasing af ny semiroughklipper med Svenningsen. Leveres ca marts 2017.

Formodentlig behov for ny greenklipper i 2018.

Banen : Ny sti hul 8 tages endelig i brug snarest – der kommer ingen belægning på. Ny sti ved hul 2/15 etableres. Nyt rødt teested hul 15 er ved at blive klargjort – der sås græs snarest muligt. Der er blevet kørt materiale ud til etablering af nye teesteder hul 18 – det endelige arbejde påbegyndes når økonomien tillader det. Fairwaybunker mellem hul 4 og hul 12 ændres snarest muligt.

Vinterbanen : Der vil blive spillet til alm. greens fra 1/11-2016 – 1/3-2017. Teestederne bliver en blanding af måtter, gamle teesteder samt bagerst på nuværende teesteder. Oplæg på fairway. Hullerne vil blive flyttet ca. 1 gang ugentlig – bunkers rives efter behov.

Der vil blive lavet et scorekort til vinterbanen – man kan handicapreguleres. Start af spil tidligst kl. 9.00 fra hul 1.

Private buggies tillades med dispensation – klubbens buggier er på værksted vinteren over, så derfor ingen udlejning.

Evt.: Vi har et stort problem med krager der graver dele af banen op i deres søgen efter gåsebillelarver – vi har derfor lavet en aftale med Elsegårde Jagtforening om at få tyndet lidt ud i bestanden eller skræmme kragerne til at flytte andetsteds.

Næste år vil vi prøve at lægge Pro Am og klubmesterskaber indenfor den samme uge af praktiske årsager.