Sidste nyt
”Nyplantede” træer på 1. og 18. hul
Turneringprogram 2018
Nyt fra Nybegyndere 2018
Log in til golfbox direkte

Bil i spil i golfturnering

Fredag den 16. sept. 2016 gæstede nogle af landets bedste golfspillere Ebeltoft. Der blev afholdt Pro Am, hvor bl.a. lokale virksomheder og deres golf spillende medarbejdere dystede på hold a 4 mand, hvor den ene af spillerne var en professionel golfspiller.

I godt vejr var turneringen et tilløbsstykke for mange af klubbens medlemmer samt andre af byens borgere. Særligt ved hul 15 var der mange tilskuere, hvor der var opstillet en grill og der kunne vindes en Golf fra Volkswagen i Grenå hvis en spiller lavede hole in one. Man kunne høre suset da Lars Godrim fra Ebeltoft landede kun 85 cm fra hullet.

Holdmatchen blev vundet af Revisionsgruppen bestående af John Brændgaard, Lars Godrim, Aage Madsen og Pro Nicolai Knak.

I den individuelle match var der hos de professionelle spænding om udfaldet idet der måtte omspil til. 2 spillere gik runden i 67 slag og Thomas Nørret vandt  mspillet og henviste dermed Casper Bruun til andenpladsen. Hos amatørerne var John Brygmann bedst med 37 point i stableford.

På billedet ses de glade vindere af holdmatchen.

Fra venstre John Brygmann, amatørvinder, Thomas Nørret pro vinder. Holdvindere: Nicolai Knak, Pro, John Brændgaard, Aage Madsen, Lars Godrim.

KLUBSPONSORER