Sidste nyt
baneinfo!!!!! Vejen er i vejen.
Hole-in-one
Sponsor-udvalgsmedhjælper og turneringsledermatch
Baneinfo!!! Bæredygtigt 9. teested, næsten.
Nyt for begyndere 2018 og Klub 37+
Vindere af Føtex-turnering d. 23.09.18
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Referat fra baneudvalgsmøde 15/8-2016

Tilstede : Henrik Jacobsen, Kisse Mouritsen, Flemming Thorup og Kresten Riis-Jensen

Personale : Lars, Jacob og Flemming har hver afholdt et par ugers ferie. Jacob og Lars har oparbejdet ca. 150 overarbejdestimer.

Info fra greenkeeper: Flemming er delvis sygemeldt, men det går fremad med hans knæskade.

Maskiner: Vi afprøver pt. Jacobsen-semiroughklipper, denne maskine skal evt. erstatte vores nuværende semiroughklipper. Pris kr. 400000,- ex moms. Semiroughklipperen vil blive leaset. I 2018 er det vores greenklipper der står til udskiftning.

Banen: På trods af en forholdsvis lille bemanding og Flemmings sygemelding, er vi meget tilfredse med banens tilstand. Jacob og Lars har ydet en kæmpe indsats i løbet af året. Henrik Jacobsen har ligeledes ydet en kæmpe indsats med renovering af vore noget slidte tee-steder. Det går stadigvæk rigtig godt med vore frivillige hjælpere – vi kan godt bruge flere hjælpere. Så til Jer alle skal der lyde en stor tak for hjælpen.

Der er fra 30/8-2016 etableret gul hasard i bunden af hul 15. Ligeledes på hul 15 er der lavet en ny lokalregel vedrørende sockere.

De blå pæle med sort top på hul 1 er nu fjernet.

Evt.: Når Pro – Am er overstået er planen at vi skal i gang med udbedring af vore stier.

Vintergolfen bliver i år til sommergreens, der vil blive spillet fra lidt alternative tee-steder, oplæg på fairways, men med mulighed for handicapregulering. Der vil blive lavet et scorekort, passende til de alternative tee-steder.

Baneudvalget

KLUBSPONSORER