På næste side finder du program for de aktiviteter som golfklubben har planlagt og som alle er velkomne til at deltage i.

Du er også velkommen til at bruge græsplanen til andre ting – måske en familiepicnic, en rundboldkamp med naboerne, bygge sandslotte i de mange sandbunkers o.s.v. Det eneste du må love os er, at banen/naturen behandles med respekt, så den mandag morgen igen er fin og klar til brug igen.

I klubhuset (og på hjemmesiden) kan du finde kort over banen, så du kan orientere dig om arealerne, ligesom der også vil køre ”guider” rundt i løbet af dagen, som kan hjælpe vores gæster.

Program – opdateret 1. juni

Mødested er altid Klubhuset, Galgebakken 14, Ebeltoft

Cafe er der samme sted (kaffe/te/sodavand/øl + kage)

Hvad

Motionsløb – vælg mellem 5 og 10 KM

Der udleveres kort over ruterne på golfbanen og der vil være ”løbeguider” på begge ruter – så mød bare op!

Tovholder: Per Lampe.

Kl. 9.00

Drageflyvning

Tag din egen drage med og der bliver masser af mulighed for at sætte den op på golfbanen.

Tovholder: Mette Bøgh

Kl. 10.00

Vandring udsigtspunkter – 3 km hyggetur

Kom og vær med på en lille vandretur rundt på golfbanen. Vi går i jævnt tempo så alle kan være med. Der bliver god tid til at nyde de forskellige udsigtspunkter til både Kattegat og Vigen.

Tovholder: Egon Degn

Kl. 11.00

Skattejagt med mobiltelefon.

Kan du lide skattejagt og har du en mobiltelefon så er dette lige en aktivitet for dig og dine venner/familie. Hent gratis app: My GPS coordinates og kom frisk!

Tovholder: Ulla Degn

Kl. 13.00

Naturvandring med guide fra Nationalparken

Har blomster og dyreliv en chance på en golfbane? Bliv klogere på naturen og ”BiodiverCity” når Jens Reddersen øser af sin viden på en vandretur rundt på golfbanen.

Tovholder: Henrik Jakobsen

Kl. 14.00

Køretur på golfbanen

For gangbesværede er der mulighed for at bliver kørt en tur på golfbanen.

Bare mød op – og skulle der være kø, så kan ventetiden fordrives med kaffe og blødt brød i klubhuset/terrassen.

Tovholder: Flemming Schytt

Kl. 15.00

Solnedgang med korsang

Vi slutter en dejlig dag på golfbanen med at synge solen ned i vest. I fællesskab går vi til et af banens udsigtspunkter og her nyder vi den dejlige udsigt til Mols. For gangbesværede er det muligt at blive kørt i golfbil.

Tovholder: Susanne Rasmussen

Kl. 21.00