Sidste nyt
baneinfo!!!!! Vejen er i vejen.
Hole-in-one
Sponsor-udvalgsmedhjælper og turneringsledermatch
Baneinfo!!! Bæredygtigt 9. teested, næsten.
Nyt for begyndere 2018 og Klub 37+
Vindere af Føtex-turnering d. 23.09.18
Log in til golfbox direkte
Nyt link til EGC Facebook

Pindplaceringer på greens.

I forbindelse med, at der nu er etableret et hold, som jævnligt vil flytte flagpindene på greens er der også udarbejdet en plan for pindenes placering på greens.

Planen for flytning af pinde er, at der hver fredag vil blive flyttet pinde til weekenden. Efter behov vil der også blive flyttet pinde i starten af ugen især i højsæsonen.

Hver green er nu opdelt i et A-B og C felt og med en sværhedsgrad 1= svær, 2= mellem og 3= let.

Fremover vil der så ved hver hulplacering være 6 svære, 6 mellem og 6 lette pindplaceringer. Forstået p den måde, at hvis der spilles til pindplacering A vil 6 af hullerne på banen have svære pindplaceringer, 6 huller vil have mellemsvære pindplaceringer og 6 huller vil have lette pindplaceringer.

Gæster og spillere kan på klubbens udvendige aktivtetstavle hver dag se hvilken pindplacering greens har den pågældende dag.

Klubben opfordrer gæster og medlemmer til at printe hulkortet, som har en størrelse, så det kan ligge i scorekortet.

På sigt vil hulkortet også kunne fåes sammen med scorekort i klubben.

Baneudvalget

KLUBSPONSORER