Nyhedsbrev- marts

Fritspilsordning:

Bestyrelsen har undersøgt muligheden for allerede i år at komme med i omkring-liggende klubber. Det er desværre mislykkedes, men vi forsøger igen til næste år (2017)

Gratis for unge under 18 år

Medlemmer kan gratis medtage unge op til 18 år på både driving-range, putterbanen og par 3-banen.

Juniorkontingent

Der indføres et juniorkontingent på kr. 200,- pr. måned – (dog kr. 250,- den første måned). Kontingentet er løbende gældende fra 1/4 2016 til 30/11 2016.

Nye medlemmer

og medlemmer fra andre klubber kan spille til halv kontingent i det første år. Gælder dog ikke tidligere medlemmer af EGC.

Trolleys

Klubben stiller gratis trolleys til rådighed for både medlemmer og gæster.

Nybolig v/Claus Jeppesen og Mikael Sørensen

har igen,igen besluttet at sponsere Ebeltoft Golf Club – denne gang med nye flag til alle greens.

- Tusind tak

Karens Køkken/brasserie

Klubben har indgået en sponsoraftale med Karens Køkken/Brasserie som sponsor på Hul 12

Sommerhusaftale 2016

I Nyboligs magasin har vi indrykket en annonce gående ud på at sommerhusejeren kan spille golf i Ebeltoft for kr. 1500,- i perioden 1/5 – 30/9 og evt. sommerhusgæster kan spille for 500,- for 1 spiller pr. uge og 800,- for 2 spillere pr. uge. Gælder dog ikke medlemmer af EGC.

Rangebolde

OK har igen i år sponseret 3000 stk. rangebolde, der skulle være klar til påsken. Samtidig bliver der opstillet en ny boldopbevaringskasse.

Parkeringspladsen renoveres

Den bliver etableret med nye stolper og med planker, hvorpå P-skilte kommer til at være på ligesom ved buggyplads. Hvorefter der kommer nyt grus på. Dette bliver gjort med frivillig hjælp, som vor husudvalgsformand Torben Hornbæk står for.

14-marts