Sidste nyt
Program Ebelgolf 2018
Sensommer/Efterårstilbud
Spil fyraftens-golf i Ebeltoft
Log in til golfbox direkte

Referat fra baneudvalgsmøde 8/3-2016

Tilstede : Henrik Jacobsen, Jørgen Fink, Torben Therkelsen, Kisse Mouritsen, Flemming Thorup og Kresten Riis-Jensen

Personale : Jan er desværre sygemeldt efter en hjerneblødning for 3 uger siden. Er nu til genoptræning på rehabilitetscentret i Skive.

Jacob er på skole uge 10,12 og 13.

Al ferie og afspadsering er afviklet.

I stedet for Jan søger vi ny medarbejder til greenkeeperstaben pr. 1. april-2016.

Info fra greenkeeper: Sprøjtejournal skal indberettes til Greendata/Virk.dk

Maskiner: Alle maskiner og boldopsamler er klargjorte til sæsonstart. Der skal indhentes tilbud på benzinbuggy med lille lad. Der indkøbes ny maskine til boring af hulcupper.

Banen: Klargøring af banen er igangsat. Ny sti ved hul 8 påbegyndes snarest. Skilteplanen som Henrik og Kisse har lavet, påbegyndes snarest.

Arbejdsplan for frivillige medhjælpere: Ca. 25 m/k har tilmeldt sig. Vi synes det er rigtig flot og håber at det vil kunne ses ude på banen. Vi er ved klargøre et rum på Ryttergården, hvor alle medhjælpere vil få adgang til de redskaber/maskiner som de skal bruge.

Den frivillige arbejdsindsats skulle gerne ende ud i, at greenkeeperne får mere tid til banepleje, rep. af stier, vedligehold af maskiner etc.

Baneudvalget

KLUBSPONSORER