Sidste nyt
”Nyplantede” træer på 1. og 18. hul
Turneringprogram 2018
Nyt fra Nybegyndere 2018
Log in til golfbox direkte

Bil i spil i golfturnering

Fredag den 4. sept. 2015 gæstede nogle af landets bedste golfspillere Ebeltoft. Der blev afholdt Pro Am, hvor bl.a. lokale virksomheder og deres golf spillende medarbejdere dystede på hold a 4 mand, hvor den ene af spillerne var en professionel golfspiller. I godt vejr var turneringen et tilløbsstykke for mange af klubbens medlemmer samt andre af byens borgere. Særligt ved hul 15 var der mange tilskuere, hvor der var opstillet en grill og der kunne vindes en Golf fra Volkswagen i Grenå hvis en spiller lavede hole in one. Man kunne høre suset da en spiller slog sin bold på green meget tæt forbi hullet hullet.

Holdmatchen blev vundet af JHP Kiosk og Byg bestående af John Brændgaard, Asger Schnoor, Anders Pedersen og Pro Claus Norlyk. I den individuelle match var der hos de professionelle spænding om udfaldet, men Martin Michno var bedst 66 slag foran Tobias Rørbæk Jensen med 67 slag. Hos amatørerne var Brigitte Andersen bedst med 36 point i stableford.

På billedet ses de glade vindere af holdmatchen.

KLUBSPONSORER