Pro Am gennemføres

Pro Am gennemføres den 4. september og der er pt. tilmeldt 17 hold. I forbindelse med Pro Am og en hyggelig turnering, er der brug for lidt hjælpere, bl.a. til for caddy, pølse grilning, køkkentjans og on-line indtastning af scores mv.

Du må gerne melde dig ved at sende en mail til post@ebeltoft-golfclub.dk

Vel mødt!

Hilsen Pro Am udvalget

Hej sponsormodtager

Vi har forbedret dine vilkår, så det fremover bliver endnu nemmere at få flere kroner i klubkassen. Fra 1/10 kan dine medlemmer ved også at vælge OK Mobil fordoble støtten fra 6 øre til 12 øre for hver liter benzin eller diesel, de tanker med et OK Benzinkort, som er tilknyttet din klub.

Venlig hilsen OK

Landsfinale

Vi har afholdt Landsfinale for juniorer 12-18 år torsdag den 06.08.2015. Der deltog 64 juniorer fra hele landet. Ebeltoft viste sig fra sin bedste side med høj solskin hele dagen og der blev spillet rigtig flot golf fra kl 08.00 til kl 19.45.
Aldersgruppen 12 år spillede 18 huller og fra 13-18 år spillede de 2x18 huller. Bedste runder blev gået i + 2 af hhv. Sofia Carlsen, Helsingør Golf, Jonas Holmgaard fra CGC golf samt Thomas Mark Nielsen Skandinavian golf.  At holde et sådant arrangement kræver mange hjælpere og en kæmpe tak til alle de frivillige som hjalp til på selve dagen - Tonni, Birgit, Ingvard, Schutt, Penny, Kisse, Hanne A, Morten, Egon, Michael, Christian og Kresten.  I køkkenet sørgede Inger og Steen for at bespise de unge mennesker samt forældre. DGU roste vores bane ( tak for det green keepere ) og vores arrangement. En rigtig god reklame for vores klub.

Efterårstilbud

3 ugers tilbud med mulighed for 12 lektioner i perioden, 4 lektioner pr uge til en pris på kun 700kr ( spar 980kr )

Mulighed for at vælge mellem perioden

1 sep til 21 sep