Referat fra baneudvalgsmøde 14/4-2015

Tilstede:

Flemming Thorup, Kirsten Mouritsen, Torben Therkelsen, Jørgen Fink og Kresten Riis-Jensen

Personale :

Jan ansat fra 23/3-2015. Jacob har været på skole 1 uge og skal igen fra uge 38.

Maskiner :

Maskinerne er  klar til den nye sæson. Nyindkøbt Greenroller og arbejdsbil  taget i brug.

Flemming giver vore boldopsamlere et ”kursus” i brug af boldopsamlermaskinen.

Ryttergården :

Skitseforslag lavet til vognly med vaskeplads. Nye tilbud hentet hjem på materialer hertil. Vi undersøger om vi kan få et sjak af vore medlemmer til at udføre dette arbejde, da greenkeeper-staben ikke har tiden dertil.

Banen :

Nye røde teesteder hul 4 og hul 8 er taget i brug, mangler eftersåning på kanterne.

På den ny sti ved hul 16 er der stadig en del rødder som vil blive fjernet hurtigst muligt.

Der vil blive kigget på adgangen til rød tee hul 16.

Gul  teested hul 16 udsættes.

I weekenderne vil greens blive klippet lørdag og om søndagen når der er match.

Der arbejdes stadigvæk på hovedledningen og tilslutninger dertil. Håber at kunne færdiggøre tilslutninger og de sidste installationer i uge 17. Program/styring til vores vandingsanlæg skal omprogrameres. Djurs Vand kontaktes vedr. vores tilslutning ved hul 17.

De opgravede render til den nye hovedledning blev revet igennem og der blev opsamlet en masse sten, på arbejdsdagen 18/4. Renderne skal nu fræses og der skal såes græs.

På samme arbejdsdag fik vi opsamlet en masse kogler, stenene ved vore teesteder blev shinet op, vinduer i klubhuset blev vasket, oprydning på Driving Range samt fjernet en del faste sten på banen.

Tak til de ca. 20 medlemmer der hjalp med det og tak til Steen Borregård for smørrebrød.

Der vil blive lavet en plan for prikling og topdressing af greens, se klubbens kalender.

Baneudvalget