Sidste nyt
Vilkår for Flexmedlemsskab i Ebeltoft Golf Club
Regionsgolf 2018
Privatlivspolitik for Ebeltoft Golf Club
Log in til golfbox direkte

Referat af bestyrelsesmøde 17/3 - 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

1. Regnskab, budgetopfølgning og likviditet.

Regnskab pr. 28/2 og træk på Kassekredit pt. samt likviditetssituationen.

Regnskabet og likviditetssituationen blev drøftet og viser behov for en forhøjelse på 100.000,- hvilket klubben vil bede om.

NB: Klubbens sponsorer faktureres ultimo marts til betaling medio april. Beløbet andrager ca. 140.000,- + moms.

Medlemsstatus

Status quo

Restancer fra kontingentopkrævning samt øvrige

Intet

1.  Projektstatus (økonomi og tidsplan)

Vaskeplads

Tilbud hjemkommet på materialer på ca. 30.000,- + moms. Det planlægges til at blive igangsat ca. 1/5 og foreningen vil meget gerne have frivillige til at hjælpe med byggeriet. Gerne tilmelding til Kristen Riis Jensen herom

1. Nyt fra udvalgene
  2.

Jan starter mandag den 23/3 for at klargøre banen, som forhåbentlig kan blive klar til påske – afhængig af vejrsituationen.

Fremadrettet tilstræbes at green klippes lørdag morgen og om morgenen på matchdage.

Nye røde tee-steder på hul 4 og hul 8 forventes at blive klar til baneåbning. Placering/renovering af Gul teested på hul 16 udsættes.

Status på hovedledningen viser behov for mindst 14 dages arbejde endnu.

Den tidligere annoncerede arbejdsdag er flyttet til den 18/4 – nærmere info følger på opslagstavlen

Juniorerne starter op den 22/4 kl. 17 (undervisning/træning ved Arrild)

En AON- juniorcup landsfinale er henlagt til Ebeltoft Golfclubs bane torsdag den 6/8. Tidspunkt kendes ikke p.t., men vil blive meddelt på opslagstavlen.

Marketing, kommunikations- og Sponsorudvalget

Der blev orienteret om planlægningen af:

• invitationsarrangementet til klubbens medlemmer til at invitere kollegaer, venner, familie med søndag den 12/4. Se opslag i klubhuset og tag en ”flyer” til udlevering til interesserede.
  • Golfens Dag søndag den 19/4 kl. 10 – info følger

Sponsorudvalget: I Nyhedsbrevet anførte vi at Annis Blomster var blevet sponsor, det er ikke korrekt, Annis Blomster er udelukkende et medlemstilbud. – Vi beklager fejlen.

1. Diverse

Generalforsamlingen vedtog ændring i Foreningens Betalingsregulativ. Det nye Betalingsregulativ fremgår på hjemmesiden..

Forretningsorden for Bestyrelsen blev vedtaget og underskrevet

1. Eventuelt