Referat fra bestyrelsesmøde 17/2-2015

Regnskab, budgetopfølgning og likviditet.

Regnskab pr. 31/1 – 2015

Regnskabet pr. 31/1 udviser et overskud på 406 t.kr., hvilket er mindre end budget, dels pga. manglende aktivering af omkostninger i forbindelse med ny vandledning, dels manglende periodiseringer. Dertil kommer lavere kontingent ift. budget på 48 t.kr.

Træk på Kassekredit

Trækket på kassekreditten er pt. på 931 t.kr. og vi har fået bevilget en forhøjelse på 300 t.kr. indtil næste kontingentindbetaling primo maj.

Medlemsstatus

Er uændret ift. til meddelelsen på generalforsamlingen

Restancer fra kontingentopkrævning

Restancer udgør pr. 31/1 2015 kr. 1.925,-

Projektstatus

Vandledning

Hovedledningen har stor prioritet og bør snarest muligt dækkes til. Der skal laves en dokumentationsplan over ledningernes placering.

Der er besluttet en arbejdsdag 11/4, hvor alle opgravede ledningsområder skal planeres/efter rives inden muld pålægges og græs sås.

Vaskeplads ved Ryttergården

Etablering er igangsat

Rapport fra diverse udvalg

Baneudvalg:

Klargøring af banen er så småt i gang. Greenkeeper Flemming er p.t. alene, men Jacob starter 9/3 og Jan starter 1/4.

Sponsorudvalg

Flemming Schütt gennemgik de nyligt indgåede sponsoraftaler

Begynderudvalg

Susanne og Poul orienterede om deres besøg hos Silkeborg/Ry golfklub i januar. Ideer herfra vil blive drøftet på kommende møde i begynderudvalget, hvor der også skal planlægges indsatser omkring Golfens Dag den 19/4.

Ændringer til stående udvalg?

Det blev besluttet at sammensmelte Marketingudvalget med Kommunikations- og Sponsorudvalget.

Oversigt over udvalg og udvalgsmedlemmer vil snarest fremgå af klubbens hjemmeside.

Under eventuelt drøftede bestyrelsen afskrivningsprincippet for Klubhuset, og der var enighed om at fastholde nuværende afskrivningsprincip.

Niels Korsgaard

.