Bil i spil i golfturnering

Fredag den 5. sept. 2014 gæstede nogle af landets bedste golfspillere Ebeltoft. Der blev afholdt Pro Am, hvor bl.a. lokale virksomheder og deres golf spillende medarbejdere dystede på hold a 4 mand, hvor den ene af spillerne var en professionel golfspiller. I godt vejr var turneringen et tilløbsstykke for mange af klubbens medlemmer samt andre af byens borgere. Særligt ved hul 15 var der mange tilskuere, hvor der var opstillet en grill og der kunne vindes en Fiat 500 hvis en spiller lavede hole in one. Man kunne høre suset da en spiller fra Faaborg slog sin bold på green kun 54 cm fra hullet.

Holdmatchen blev vundet af SRO Group 2 bestående af Morten Tholund, Lars P. Jørgensen, Per Sørensen og fra Pro Casper Bruun. I den individuelle match var der hos de professionelle spænding om udfaldet, men netop Casper Bruun var bedst 65 slag foran Jens Svendsen med 66 slag. Hos amatørerne var Per Schlüter bedst med 40 point i stableford.

På billedet de glade vindere fra Ebeltoft Golf Club samt til højre vinder hos de professionelle.